מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חדשות מרעישות!!!לילך.פ10/02/2011
שוב הקדימו לי את הניתוח.... אתם לא מבינים אני נוסעת היום לפגישה , כוכבה מאסותא על הקו ... לילך את שומעת... כן אני שומעת... ד"ר רזיאל תרצה לראות אותך ביום רביעי הקרוב... ואני שואלת למה היא רוצה לראות אותי ? פגישה נוספת לפני הניתוח ? כוכבה עונה לא ! היא רוצה להקדים את הניתוח... תבינו גשם אני ברכב בדרך לפגישה שאני לא יודעת בדיוק איפה להגיע אליה... ה GPS מעצבן אותי ואני מוצאת את עצמי רבה עם ה GPS ...מרוב לחץ... כמובן שאישרתי לה ומיד התקשרתי לאמא שלי לעדכן ששוב תקדים את החופש מהעבודה....
ה ל ל ו י ה ... אתם מבינים עוד 6 ימים אני אחרי..... ב"ה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הללויה הללויה
שולה זק10/02/2011את הברכות המפורטות העברתי לך כבר בשיחת נפש בטלפון חחחחחחחחח
כאן הרשי לי לאחל לך בהצלחה ואיזה כייף........למפג נוכל לכבד לך גמדים ולא רק מים בטעמים
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז שולה גמדים תות בננה עלייך...
לילך.פ10/02/2011מים בטעמים אזמין דרך המסעדה.... יווווווווווווו איזה כיף כולי צמרמורת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלי עלי עלי...גם המים
שולה זק10/02/2011הללויה...העיקר שאת תהיי אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הצלחתי לתפוס אותך אחה"ץ
מקס ברנר10/02/2011מה קרה במפגש הפסגה שזומנת אליו מהיום להיום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס? על איזה מפגש פסגה אתה מדבר ?
לילך.פ11/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבת שהוזעקת אל המנתחת
מקס ברנר11/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני מאושרת
ורד10/02/2011איך אני שמחה בשבילך את לא מבינה!!!
לילך מדהימה שכמותך שיהיה לך בהצלחה ואנחנו כבר נדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ורד....
לילך.פ11/02/2011הבוקר התעוררתי ב רבע לשש כאילו ישנתי שנתיים נראה לי שההתרגשות מתחילה להעיר אותי מוקדם... בא לי לצרוח אבל כולם ישנים פה........ששששששששש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך.פ
ערן10/02/2011שיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)