מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- דחוף-שם של רופא מצפון הארץי16/12/2007
שלום
אני צריכה דחוף שם של כירורג שמתמחה בניתוח טבעת כדי להוציא מעט נוזלים כי משום מה לא עובר לי ולו אפילו טיפת מים ואני מתייבשת
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצפון גדול
שולה זק16/12/2007לא ציינת מהיכן את ולאיזה קופה את שייכת
יש רופאים בריאטריים במרכזים הבאים:
פוריה - טבריה
דבורה זיו - צפת
רמב"ם, בני ציון, כרמל - חיפה
הלל יפה - חדרה
מאיר - כפר סבא
בכל מקרה את צריכה להגיע עם הפניה.
היה ומצבך גרוע שאפילו מים לא עוברים - עליך להגיע דחוף למיון לבדיקת הבעיה
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזור עפולה
י16/12/2007אני מאיזור עפולה וחיפה בא בחשבון אם את יכולה אני אשמח לשם של רופא וטלפון ורק לרוםא מנוסה ולא לכירורג כי כבר פעם הגעתי למיון וחוררו אותי עשרות פעמים עד שמצאו את הכפתור תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשימת רופאים
שולה זק16/12/2007כנסי לאתר עמותת משקל בריא שם תמצאי את רשימת כל הרופאים
רצוי שתבררי קודם לאן הקופה שלך נותנת לך הפניה.
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדחיפות
פרופ` אחמד מחג`נה17/12/2007אם לא קבלת שם, אשמח לעזור
תוכלי להתקשר בבוקר למספר 0502063521* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויש לי כללית מושלם
י16/12/2007אבל אני מתכוונת ללכת פרטי ולא דרך הקופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)