מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חייב זריקת עידוד... למה קשה לי ככה?שלומי15/02/2011
להזכירכם חברים עברתי את ניתוח השרוול ב 25.1 ירדתי נכון לשקילה האחרונה 15 קילו שזה מדהים!!!!
הבעיה הגדולה היא :
לא מצליח להקפיד על 6 ארוחות ביום
כל דבר שאני אוכל גורם לי לכאבים פנימיים בקיבה אני מרגיש כאילו הקיבה מתכווצת לי וזה גורם לכאבים חזקים.
אני אוכל 2-4 ביסים קטנים מכל דבר ואז מרגיש תחושת מחנק וכאב שקשה לי עם זה.
אתמול למשל אכלתי חזה עוף ו3 ביסים קטנים של פירה ופיתאום הרגשתי חלש וחנוק
האם זה טיבעי וזה בסדר?
זה ממש קשה לי וקצת מייאש אותי אפילו קצת מדכא (אמרו לי שיחות פסיכולוג יעזרו)
ב24.2 יש לי ביקורת אצל הדיאטיטנית והרופא ואז אני ישקל שוב
אשמח לקצת תשובות בעיניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב זריקת עידוד... למה קשה לי ככה? - תגובה
שולה זק15/02/2011שלומי, קבל זריקה.....כאב??? ברור שלא!!!
ועכשיו לפן הרציני.
אנחנו מאוד נשמח אם תגיע למפגש. מבטיחה לך שזה יתרום לך המון, מעבר לכך שתכיר אנשים נחמדים, תצא עם המון טיפים.
יתכן ואתה אוכל מהר מידי. לא לועס מספיק, אוכל ביסים גדולים. ונקודה חשובה. לא להגיע לרעב. תאכול כל 3 שעות זה מרגיע את הקיבה ולא גורם לכאבים והתכווצויות. האם אתה לוקח לוסק או תואמיו?
טוב שאתה הולך לדיאטנית. המעקב אצלה חשוב ביותר.
אתה נמצא עדיין בשלב של לימוד "הדדי". אתה לומד את השרוול ואיך להתנהג איתו והגוף לומד להכיר את מצבו החדש ולהתאים את עצמו.
חשוב שתקפיד על ארוחות כל 3 שעות - ולאכול נכון, לאט, ללעוס היטב ולא לערבב שתיה ואוכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי זה עזר
יצחק15/02/2011היי שלומי,אם הכאבים התחילו בשבוע האחרון הייתי ממליץ לך לחזור ליומיים נוזלים בלבד שלאחריהם 4
ימים יוגורט ודומיו.תתיעץ עם הכירורג כמובן
טלפון שלי 0509861770* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצחק אתה מגיע למפגש?
שולה זק15/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שלומי
ריקי15/02/2011האלו שלומיי מה קורה איתך ?אני רק אחרי 9 חודשים מהניתוח הרגשתי בחרדה פתאומית ועברתי את זהבסוף. אתה לא חייב לאכול 6 ארוחות ביום אני אכלתי מתי שהייתי רעבה. ולשתות כמובן אתה חייב והרבה. שתלך לדיאטנית תדבר איתה על זה ויהיה בסדר. אני לאחר חודש מהניתוח הייתי הולכת לעשות קניות והייתי מסתכלת על האוכל והייתי מתוסבכת עם עצמי מה אני יאכל זה אני לא יכולה ומהעגבניה נהייתה לי צרבת ואת זה לא. היום אני המון זמן מהניתוח ואני אוכלת הכל ומהכל לא בכמויות גדולות כמובן. זה יעבור לך כולנו עוברים את זה באיזשהו שלב. חיובי יהיה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הכאבים שלומי
ריקי15/02/2011לגבי הכאבים אם העמסתי על עצמי אז התחילו לי כאבים ככה זה היה אצלי תבדוק את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי חמוד אני עשיתי שרוול
ליאתול15/02/2011חודש לפניך וגם לי היו התופעות האלו וזה עבר היום זה יותר מתון ועדיין כמויות קטנות אך 5 ארוחות מסודרות .
היום מפריע לי יותר הריפלוקס והצרבות.
בכל מצב זה עובר ומתאזן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם על העידוד...
שלומי15/02/2011מקווה להצליח להגיע למפגש (לא מבטיח כלום)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)