avivit59-שחזור השרשור שלך

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• avivit59-שחזור השרשור שלך
    שולה זק
    17/02/2011

מציעה לך לרכז את העיקר ולהפנות שאלה לרופאים
    כותרת: חדשה כאן
    תוכן: שלום לכם, הרבה זמן חושבת על זה, אבל רק עכשיו, סוף סוף עשיתי מעשה, קבעתי תור (לעוד חודשיים) ומתחילה לגלגל את התהליך, לא בלי חששות אבל עם צורך אדיר. הצצה בפורום הזה נתנה לי את הדחיפה שהייתי זקוקה לה. מקווה לשאוב עידוד ועזרה מהמנוסים.

כותרת: לחדשה בפורום
    תוכן: שלום לך... גם אני "חדשה פה.." יום שני אני עוברת ניתוח... חששות? פחדים..? טבעי טבעי טבעי... תהיי בטוחה שעשית את הדבר הנכון בהצלחה

כותרת: שאלה לרופאים****
    תוכן: לפני כ 40 שנה הוציאו לי כלייה בגלל ניוון. מאז חיה חיים נורמליים לגמרי עם כלייה אחת. האם יש חשש שלא אתאים לניתוח בגלל המצב??? מטריד אותי מאד :(

כותרת: תפני את השאלה לרופאים
    תוכן: כאן כולם לאחר ניתוח כל שהוא לקיצור קיבה או לפני ניתוח כזה רק הרופאים יכולים לענות על שאלה מורכבת כזו. ליאת

כותרת: הבנתי שיש רופאים בין מנהלי הפורום
    תוכן: (ללא)

כותרת: אכן יש רופאים
    תוכן: שולתנו תפנה וודאי שימת ליבם אם לא יבקרו בקרוב

כותרת: שאלה לרופאים**** -
    תוכן: רצוי שתתני פרטים נוספים על מנת שתוכלי לקבל תשובה איך מתפקדת הכיליה שלך? בת כמה את? מה הגובה ומה המשקל על מנת לשב את ה- BMI שלך.

כותרת: ברוכה הבאה
    תוכן: אם החלטת ללכת על זה אז נהדר ברוכה הבאה לדרך החדשה שבחרת לךךךך....אני אחרי הניתוח כ3 שבועות ואני כבר פחות 8 קילו לא הרבה אבל זה גם משהו ככה לדרך לא אומר לך שזה קל....זה קשה לכמונו שאוהבים לאכול והרבה..אבל שוב הכל זה בראש ולא בקיבה לכי תעשי בדיקות ושאלי כמובן אם מכסים לך את הנתוח בקופת החולים..בהצלחה

כותרת: קצת פרטים
    תוכן: הכליה הוצאה בגיל 12 אבל למעשה מאז ומתמיד חייתי עם כליה אחת כי השניה לא תפקדה. לגבי תפקוד, לא היתה לי אף פעם בעיה בשום תחום. לגבי גיל - כתבית כבר, 51 ו BMI 47 פעם אמר לי רופא, כל מה שיש בגוף שניים אפשר לחיות עם אחד

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    avivit59-שחזור השרשור שלך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר הוצאת כליה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    18/02/2011

חיים באופן נורמלי עם כליה אחת. אין מניעה לבצע כל ניתוח במצב הזה. צריך להודיע למנתח ולמרדים
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

avivit59
    18/02/2011

מאז שהחלטתי, וקבעתי תור לועדה אני חושבת בעיקר על זה.
    חבל שלא החלטתי לפני חודש, חודשיים, שנה, חמש שנים......
    אבל כנראה שאז הנסיבות לא התאימו, ועכשיו החלטתי לעשות משהו בשביל עצמי !!!!!

מחכה בקוצר רוח
    יש י תור בעוד חודשיים לועדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביבית היקרההה

רוזי
    19/02/2011

בשעה טובה ומוצלחת חשיבה חיוביתת מאמי שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו