מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הי חברים שלילילך.פ18/02/2011
כותבת לכם מביה"ח ...כנראה שאשתחרר בשעות הקרובות... מרגישה סביר כרגע.
אך עברו עלי שעות קשות ביותר... אבל מי מתלונן העיקר שאני שייכת למשפחת המשורוולים ושיצאתי מזה בחיים... אשמח לכתוב לכם מפורט יותר בהמשך...
נשיקות לילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה
יניב18/02/2011כן את צודקת בגישתך השעות הראשונות ואפילו הימים והשבועות הראשונים של ההסתגלות לחבר החדש הם פסיק קטן בתחושות שהיו בעבר מתוך הסתכלות על העתיד
3 חודשים מהיום חצי שנה שנה עובר כהרף עין ובכל יום תרגישי טוב יותר
היום אני יודע להמליץ לאחר בדיקות הדם שלי להקפיד על תזונה נכונה ועל ויטמינים וללכת לדיאטנית בצורה סדירה
מעבר לזה הרבה בריאות תשתי לאט ותאכלי עוד יותר לאט בעיקר בתקופה הקרובה
והכל יבוא על מקומו בשלום
החלמה מהירה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב דיאטנית הכי חשוב לאחר הניתוח
שולה זק18/02/2011זאת אני "צועקת" כל הזמן.בעזרת הדיאטנית משנים הרגלי אכילה/חשיבה וגם אוכלים נכון על מנת למנוע חוסרים.
דודה שלך מרגישה מצויין ירדה כבר 10 קילו, וחל שיפור משמעותי (אפילו דרסטי) בהתנהלות היום יומית שלה.
שבת שלום יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לשמוע
יניב18/02/2011תודה שולה
תגידי לה שבניגוד לעדה הרומנית ממנה אנו באים פה לא נושכים :)
והיא מוזמנת לשתף ולהתייעץ ולייעץ בפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח
שולה זק18/02/2011היא משתפת באמצעותי. אתה הרי יודע שהיא לא טובה בכתיבת עברית. ברומנית והונגרית לא בדיוק יבינו אותה.
בכל מקרה היא וחברתה לאה עברו את הניתוח בצפת ב- 6.2 . ההחלמה וההתאוששדות ממש מדהימים. שבוע אחרי הניתוח חזרה לעבודה.
שתיהן מרגישות מעולה, ללא תחושת רעב ומתנהלות לפי הדף ההנחיות של הדיאטנית אושרת - מהמרפאה הרב תחומית בצפת.
מירי, דודה שלך, קוראת כל יום הכל בפורום ומעודכנת עד הפרט האחרון. היא גם מגיעה למפגש ביום חמישי.
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההללויה
שולה זק18/02/2011נכון העיקר את משרוולת וללא כיס מרה (ככה בדרך).
היעד עכשיו זה יום חמישי - להתייצב "פצצה" בפול טמפרמנט
שיהיה לך סופש נעים עם מרק 10 וג'לי
חיבוק
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילוש יקרה
אורנה LVIAA18/02/2011בשעה טובה ומוצלחת , אתמול קצת הפחדת אותי אבל אני שמחה לשמוע שאת מרגישה יותר טוב וככל שהימים חולפים כך גם הרגשתך תשתפר היצמדי להוראות שקיבלת מהדיאטנית שתי לאט אבל הרבה .
ברוכה הבאה למשפחת המשרוולים שלנו.
אוהבת ומחבקת לביאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה ומוצלחת
שלומי18/02/2011רפואה שלימה תחזרי מהר מהר שיהיה המון בהצלחה בחיים החדשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעים מאוד
דניאל18/02/2011קוראים לי דניאל,
אולי את מכירה אותי,
פעם הייתי שמן , חבל על הזמן,
נהגתי לאכול הרבה והכל,
אפילו באיזה מפגש של הפורום, לא בחלתי בהרבה מפרום.
היום אני אדם אחר, רזה, חזק ובעל חיים חדשים.
עד יומיים אחרי הניתוח - סירבתי לדבר עם אף אחד,
אחרי זה התחלתי להתחזק בקצב אש,
שבוע אחרי זה - כבר טעמתי קציצה,
היום , אני אוכל הכל,
לא נפתרה המחלה שלי : זאת שיש לי בעיה עם התאים: "הכל טעים לי"
אבל אני טועם פחות ובכמות פחותה, ולא תאמיני....
זה מספיק!!!!!
אז אשמח להכיר אותך, לילך במפגש הקרוב,
ביום חמישי, כבר תשכחי שכאב לך פעם,
אז שחרור נעים מבית החולים,
אני מקווה שבן זוגך, בטח קוראים לו חגי, ישמח להכיר אותך מחדש
אולי הוא ייזכר בימים עברו בהן נראית בטח כמו מתנדבת שוודית,
אולי זה גם ימצא חן בעיניו
החלמה מהירה והתראה בקרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילכי שלנו אני שמחה בשבילך
ליאתול18/02/2011אני מאושרת שאת אחרי וכבר עברת את המשברון הראשון.
אני זוכרת שלי הוא היה נראה כמו נצח ו"הופס" עכשיו אני אחרי חודשיים כמעט.....זה עבר ממש מהר.
בקיצור חביבתי את אאאאחחחחרררריייי כלומר שמשאלתך התגשמה וניצחת את כל מי שניסה לעצור אותך (קופ"ח - בדיוק כמוני) כלומר שאת מנצחת ומעכשיו רק דברים טובים יקרו לך אמן ואמן.
אני אראה אותך ביום חמישי .... תרגישי טוב מתוקה.
ממני ליאת ולצמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי לילך
צנובר18/02/2011בשעה טובה (גם אם קצת קשה).
אוטוטו את בבית, ושתהיה לך החלמה קלה ומהירה.
נקווה שתרגישי טוב מספיק בשביל לבוא למפגש.
וד"ש להורייך ולחגי.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך משלנו
ריקי18/02/2011אני שמחה שאת אחריי מאמיי השעות הקשות יעברו עוד מעט ואת יוצאת לדרך חדשה ויפה. אז מאחלת לך בהצלחה ממני אוהבת ריקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילך
אפרת18/02/2011שוכחים את הימים הקשים מהר מאוד בעקבות התוצאות
שיהייה לך המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה
עופר18/02/2011איזה כיף שאת אחרי !
ברוכה הבאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)