מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מקום הניתוחהדס19/02/2011
שלום לכולם,
רופאת המשפחה שלי, שעברה בעצמה ניתוח שרוול (אך באופן פרטי , הפנתה אותי לב"ח השרון, כיוון שיש שם רופא טוב.
הייתי במפגש ראשוני עם אחד משני הרופאים המנתחים ואני בשלב הבדיקות המקדימות.
אתמול הייתי אצל גסטרולוג לשם קבלת הפנייה לגסטרוסקופיה והוא ציין שהוא עובד בבי"ח השרון בעצמו והוא לא מכיר את הרופא המנתח (הראתי לו את הדף עם ההוראות לבדיקות שיש לבצע ולמטה הופיע שם הרופא). בנוסף הוא ציין שלא כל הרופאים מבקשים לבצע גסטרוסקופיה לפני ניתוח כזה.
בקיצור - ערער לי לחלוטין את הביטחון! (למרות שאני מעדיפה רופא שבודק לעומק הכל)
האם יש פה מישהו שעבר לאחרונה ניתוח שרוול בשרון? ויכול להרגיע אותי לגבי הרופא המנתח והצוות באופן כללי?
תודה מראש,
הדס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקום הניתוח - תגובה
שולה זק19/02/2011שלום הדס,
בבית חולים השרון מנתח דר' ירון מינץ והוא כירורג מעולה בתחום (מנתח גם באזותא רמת החייל).
אולי יש מצבים או מקרים שאין צורך בגסטרוסקופיה, אך לי ידוע שרוב הרופאים מבקשים בדיקה זו. שתי חברותי עברו לפני שבועיים ניתוח בצפת והתבקשו לעבור את הבדיקה.
ממה נלחץ? זה שרופא אחד לא הכיר רופא אחר???? צאי מהלחץ......בית חולים השרון בסדר גמור וגם דר' מינץ כמו שאר הכירורגים מומחה בתחום.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדשוס
עפרה19/02/2011היי ...
ביום שני אני עוברת ניתוח בבית חולים השרון ע""י ד"ר מינץ...
בחור שאני מכירה ועובד בבית החולים מכיר את הרופא וסיפר רק טוב עליו
תרצי לדבר אני בפייס ofra buhadana...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שזה כבר קרוב
שולה זק19/02/2011בהצלחה יקירתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי הדס
אפרת19/02/2011מה שלומך את מפת?
יש לי תחושה שאני מכירה אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)