מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מתרוצצות לי מליון שאלות בראשavivit5922/02/2011
בעיקר לגבי "סדר הדברים"
ואשמח אם תעשו לי קצת סדר בהם.
התקשרתי למלב"י (אסותא) וקבעתי תור לרופא/פסיכולוג/דיאטנית (הבנתי שזו הועדה האמורה להמליץ או לא לגבי הצורך בניתוח), התור שקבעו לי לסוף חודש אפריל.
הבנתי שלקראת הועדה אני אמורה לעשות את כל סידרת הבדיקות ששלחו אלי (דרך רופא המשפחה).
לאחר הועדה יש עוד בדיקות שצריך לעבור ??
האישור של קופ"ח לגבי הניתוח (מכבי) תלוי באישור הועדה???
האם פרק הזמן בין העדה לניתוח בדרך כלל ארוך???
בטח כולם מכירים את זה, כשסוף סוף מחליטים אז רוצים שדברים יקרו ומהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף אחד????
avivit5923/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהAVIVIT159
אורנה LVIAA23/02/2011שלום רב, אביבית
בואי נעשה סדר בדברים
קודם עושים את הבדיקות שנתנו לך במלבי לאחר מיכן קובעים פגישה
עם רופא מנתח המידה וזה מתבצע באסותא + דיאטנית + פסיכולוגית
שבוחנת אותך ורואה עם את מודעת בעצם לתהליך שאת עומדת לעבור
במידה וכן את עוברת ישירות ליועצת ניתוחים שקובעת תור לניתוח .או לחילופים לרופא שהחלטת שינתח אותך. עם יש לך ביטוח רפואי פרטי אז מה טוב התור יותר קצר.
במידה והחלטת אסותא רמת החייל.
אני אישית מנותחת של ד"ר רזיאל לפני שלושה חודשים ( באופן פרטי דרך הביטוח)
מאד מרוצה ומרגישה מעולה במידה ויש לך שאלות נוספות אשמח לעזור תוכלי ליצור קשר בניייד שמספרו 0546-291157 בשעות הערב.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועדה..בדיקות...יעוץ
שולה זק23/02/2011האם היית כבר אצל רופא כירורג מנתח להתייעץ על סוג הניתוח המתאים לך?
אני ממליצה, בגלל עברך הרפואי, לגשת לכירורג, לקבל ממנו את רשימת הבדיקות הרגילה ואולי בדיקות נוספות ספציפי לך, והמלצתו לניתוח ועם זה להגיע לועדה.
אישית - לא הצלחתי להבין עדיין את הפניות הועדה לאן ולמי ומתי ומי נגד מי.
אולי מחר אחרי מפגש הפורום אחכים מעט מחברי שעברו את התהליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד לא הייתי אצל אף רופא
avivit5923/02/2011התקשרתי למלב"י וקבעתי תור לדר' רזיאל + פסיכולוג + דיאטנית
לקראת התור הזה, שלחו לי רשימת בדיקות שצריכה לעשות.
למיטב הבנתי היא גם הרופאה המנתחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אחרי השיחה עם אורנה
מקס ברנר23/02/2011יישארו לך עוד שאלות פתוחות אשמח להשיב לך כמיטב יכולתי.באופן כללי הוועדה של מלבי היא הוועדה של קופ"ח "מכבי" ,וככלל הכירורג היושב בה הוא לא זה שיבצע הניתוח.פגישת הייעוץ עם ד"ר רזיאל (850 ש"ח למבוטחי מכבי ו-1000 לאחרים )היא התייעצות לקראת הניתוח -אם תבחרי להתנתח בידיה המיומנות ,והיא נפרדת מהוועדה שמחייבת בהצגת טופס 17 בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)