מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הסיפור שלי ... חלק אחרוןלילך.פ23/02/2011
באותו היום של הניתוח התעוררתי ונרדמתי עשרות פעמים תוך כדי שאני מנסה להשאר עירנית, אמא הגיעה נישקה אותי ושוב נרדמתי, התעוררתי וניסיתי להכנס לפורום דרך המסך שהיה לי מול העיניים אך מצאתי את עצמי נרדמת באמצע חיפוש האותיות במקשים, שוב מתעוררת ושוב נרדמת. כך עבר חלף לו יום רביעי יום הניתוח, למחרת הסיפור היה כבר שונה מאד, התחלתי להרגיש את הכאבים, הבחילות, הלחץ בבטן ושאר "כולירע" היה יום סיוט במחינתי האחיות בבית חולים אסותא תפקדו בצורה יוצאת מן הכלל ודאגו עד כמה שניתן שלא יכאב. ויהיא בוקר ויהיא ערב יום שישי , ביום שישי אמרו לי שאני חייבת להתחיל לשתות ואז הבנתי עד כמה הקיבה שלי פצפונת ...
הימים חלפו , היו כאבים לא אגיד שלו אבל היתה תיקווה, היתה שמחה בלב, היתה אופטימיות (לפעמים נעלמה לכמה שעות ושאלתי את עצמי איך עשיתי את זה לעצמי?)
אבל בתוך תוכי ידעתי שזה הדבר הכי טוב שעשיתי לעצמי.....
ואת השאר אתם יודעים.... זהו סיפרתי הכל אוהבת מאד לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללילך
נטלי א23/02/2011איזה כייף שאת משתפת.. את נותנת לי אופטימיות... והכל בהומור ובחן... כל הכבוד והמון הצלחה.. (אני בתחילתו של התהליך...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי ברוכה הבאה
לילך.פ23/02/2011וקחי הרבה אויר כי המסע הזה ארוך ומייגע אבל שווה כל רגע.... ובכל התהליך יש כך כך הרבה דברים שאנחנו לא עוברות סתם.... תכנסי לשאלות נפוצות או שתעשי חיפוש תחת השם לילך ותקראי את כל השאלות/והחפירות הארכיאולוגיות שאני עושה כאן כבר חצי שנה ותקבלי את כל האנפורמציה הדרושה... מעבר לכך מחר יש מפגש של כל שמני ורזי הפורום, של אלה שהשתרוולו ושל אלה לעדיין לא, של המתלבטים המפחדים ושל האמיצים שלא רואים בעניים תגיעי יהיה מעניין תחפרי כאן למטה ותראי בדיוק לאן צריך להגיע רק תתאמי הכל מול שולה בטלפון יש לך למעלה . אשמח לפגוש אותך מחר...
המשך יום נפלא לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך..
נטלי א23/02/2011לצערי למפגש מחר לא אוכל להגיע... כבר קיבלתי הזמנה מרבים וטובים כאן בפורום...
תגידי, הייתי אצל רופא משפחה, קיבלתי הפנייה וקבעתי פגישת יעוץ עם הרופא שבחרתי, (זה יקרה עוד שבועיים) אני עושה זאת דרך הביטוח מושלם, באופן פרטי...
מה הלאה??? יתחילו הבדיקות?? איזה בדיקות אם את זוכרת...? וכמה זמן זה לוקח??? יש לך מושג.?? את יכולה לתת לי מידע מניסיונך? והתור לניתוח? כמה זמן בערך???... לילך, תודה על הכל... והחלמה מהירה לך... (אני מבינה שזה משתפר מיום ליום )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה המסתוריות
שולה זק23/02/2011אם רוצים לקבל פרטים, צריך לתת פרטים. כל ביטוח, כל קופה, כל מרכז רפואי וכל כירורג - עובדים אחרת מבחינה מנהלתית
את מבוטחת בכללית והדרך שלהם שונה ממכבי ומביטוח פרטי.
בדרך כלל המנתח נותן לך את רשימת הבדיקות. עם הרשימה את הולכת לרופא המשפחה שנותן לך את ההפניות לבדיקות. את הזימון לניתוח עליך לקבל מהמנתח או המרכז הרפואי בו תנותחי . את מעבירה את הזימון למשרד בקופה שלך והם שולחים את הכל לקבלת אישור והתחייבות (טופס 17). את משלמת את ההשתתפות העצמית במרכז הרפואי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי
לילך.פ24/02/2011תקחי משולה את הטלפון שלי ותצלצלי אלי אשמח ללוות אותך עד ליום המיוחל....
ואם את רוצה תעשי חיפוש תחת השם לילך.פ ותקראי ברוורס את כל מה שעברתי כאן ועברתי במשך חצי שנה.... כך תוכלי לדלות אנפורמציה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
נטלי א24/02/2011היי שולה, תודה על התשובה... על איזו מסתוריות את מדברת?? אני ממש לא מסתורית.. (קצת ביישנית חח ..), אין לי בעיה לספר ולשתף אותך בכל מה שתבקשי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה - תגובה
שולה זק24/02/2011צלצלי. אולי אוכל לעזור.
אצלנו לא מתביישים. אנחנו פתוחים ועוזרים לכל אחד. מידע הוא מאגר. ורק כך אפשר לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאתוש לאט...לא מצליחה לעקוב
שולה זק23/02/2011נשמה תשאירי איזה סיפור עסיסי למחר בערב
חיבוק
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)