מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תהנו במיפגש.ריקי23/02/2011
אני שולחת לכם ממני נשיקות אני מצטערת ממש שלא אוכל להגיע למיפגש אבל אני מאמינה שיהיו עוד מפגשים. תודה לכל האנשים המקסימים שצילצלו אלי אבל מצטערת בפעם הבא אני אגיע. מאחלת לכולם בהצלחה. וכמו שאני אומרת תמיד תלכו בראש מורם תמיד כי מגיע לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא פייר ... אז תרשמי את התאריך הבא.
לילך.פ23/02/20114/7/11 שזהו תאריך יום ההולדת שלי ואני אזמין את כולכם אלי הביתה לערב סוער.... שלא היה ולא יהיה כמוהו... ב"ה אז דיר באלק....תרשמי מעכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
ריקי23/02/2011רשמתי חח מתוקה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבענו שחוגגות יחד..זוכרת?
שולה זק23/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאחלת לכולם להנות בכייף במפגש!!
נעמי23/02/2011אני כל כך מצטערת שאני לא אהיה אתכם, כל כך רציתי, אבל לא הולך, לא הצלחתי עדיין להשיג לאמי פילילפינית, איזה בעייה קשה, ואמא אצלי, ומאד חולה, כל כך רציתי להנות אתכם בחיים החדשים ו -45 קג פחות, אפילו קניתי בגדים חדשים לארוע, מה לעשות next time , אז שוב אני מאחלת לכולם בריאות, ורק בשמחות, אוהבת אותכם, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאחלת לכולם להנות בכייף במפגש!! - תגובה
שולה זק23/02/2011עצוב לי נעמי.אני עדיין בתקווה שתוכלי להגיע אפילו לזמן קצר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי נשמה
לילך.פ24/02/2011אם את רוצה אני נוסעת ואוכל לקחת אותך גם אם זה לשעה... רוצה ? אם כן צלצלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי היקרה
רוזי24/02/2011שיהיה לך בהצלחה מאוד רציתי לפגוש אותך ואולי תיהיה הפתעה ותיסדרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריקי היפההה
רוזי24/02/2011חבל שאת לא איתנו נאחל לך נסיעה טובה המון הצלחה בריאות ואושררררררררררררר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוזי
ריקי24/02/2011תודה מאמיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)