מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח טבעתמורן27/02/2011
שלום רב ! רציתי לשתף אתכם בסיפורי וגם להתייעץ.
לאחר קריאה מעמיקה בפורום הנ"ל החלטתי שאני רוצה לעבור ניתוח טבעת. ניגשתי לרופאה בקופ"ח כללית עם BMI 37 ומחלות נלוות ( תזוזת חוליות, ציסטה בשחלות, וכבד מעט שומני, כאאשר ברקע שני הורים עם מחלות לב וסכרת). הגשתי את הנתונים הנ"ל לרופא המחוזי של הקופה ולא אישרו לי את הטבעת.
לאחר חודש וקצת של "דיאטת השמנה" עלה לי ה BMI ל 40.5 . "שמח ועליז" ניגשתי לקופ"ח עם הנתונים החדשים וערעור לרופא המחוזי. ונחשו מה....... שוב פעם לא אישרו לי. כאשר תשובתו היתה מעל 45 BMI יאשרו לי.
אני כבר לא יודע מה לעשות. לעלות עוד במשקל זה כבר קשה .אני כבר מיואש.
חשבתי שמעל BMI 40 מאשרים לכולם ? יש פתרון ? מה אפשר עוד לעשות ?
תודה מראש על ההקשבה וגם על ההצעות לפתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיזה מחוז את שייכת?
רותי27/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת כמה את? - תגובה
שולה זק27/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
מורן27/02/2011גיל 23
שייכת ללמחוז דן-פ"ת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות - תגובה
שולה זק27/02/2011תקבעי תור לרופא כירוג בתחום הניתוחים.
הקריטריונים לבני נוער וילדים שונים מאלו של המבוגרים.
היום המגמה היא לאשר לבני נוער רק מ- BMI 45 (עם מחלות נילוות) או BMI 50 וזאת גם בכפוף לאישור ועדות שונות.
אגב, המחלות שציינת לא נמצאות בקריטריונים לאישור ניתוח קיצור קיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מורן27/02/201123 זה נוער ?...
וכבר עברתי פגישה עם כירורג.
אז למעשה את אומרת שייתכן ולא יאשרו מעל 40 BMI לבת 23 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
שולה זק27/02/2011מוזר לי שנתקלת בבעיה. האם עדכנו את ה- BMI החדש שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)