מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- להילה ולמבינים מביננושלומי27/02/2011
למרות שהבטחתי במפגש לא לשגע בשאלות אני לא עומד בזה :)
חודש לאחר הניתוח האם מותר לי סלט כרוב?
האם מותר לי סושי? (אני מאוד אוהב)
מתי אני יכול לחזור לאכול מטוגן כגון : שניצל/סיגרים (אחד או שתיים מקסימום)?
תודה לכל העונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודע מה תגיד הילה אבל להשקפתי
מקס ברנר27/02/2011כרוב חי-קשה לעיכול ואתה עוד לא שם.ייקדמו לו ירקות אחרים שתתבקש לאכול-תחילה מקולפים
סושי-ככלל אפשר בלי האצה שעוטפת אותו.מה יש בתוך הסושי שלך?
שניצל קטן ולעוס היטב-אפשר לדעתי
עדכן אותנו מה אומרת הדיאטנית הכעסנית שלך מ-"רבקה זיו"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח מקס
שלומי28/02/2011את הדיאטנית מרבקה זיו אני אפגוש רק בעוד חודש.
ולצערי הרב בקופת חולים "כללית" שאני נמצא בא אין איש מקצוע בתחום
אז מה שנשאר לי זה לסמוך עליך ועל החברים בפורום עליך אפשר להגיד "מורי ורבי" (סתם מילה טובה על התשובות)
מקווה שהילה גם תיתן את דעתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הסושי
שלומי28/02/2011יש בסושי :
דג מלפפון/גזר אורז ואת האצה שאני מאוד אוהב שכנראה נצטרך לוותר עליה לפי הדברים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה אנא התיחסותך
לילך.פ28/02/2011לאן אתה ממהר כפרה ? שים לנגד עניך את המטרה וכל החשקים יתמוססו.....
תחשוב תמיד שבעוד חודשיים תוכל לאכול הכל.... זה לא פרידה מהאוכל לתמיד
לפי מה שהבנתי אסור ירקות עם קליפה וירקות עם סיבים כך שכל ירק "קשה" בכל אופן בלתי אפשרי בפרק זה של חיינו ...אז מה תאכל את הסושי בלי האצה ובלי הגזר ? בכלל ההיתי ממליצה לך לחכות עם הסושי לא נראה לי נעים לקבל קלקול קיבה מדג חי עם קיבה רגישה כמו שלנו... אבל תרביץ שקשוקה... זה הרבה יותר טעים....
אווווווופס עלה לי רעיון מה דעתכם להכין תפריט כזה כמו במסעדות שהתפריט יכלול את כל מה שמותר לאכול בשבוע הראשון, אח"כ בשני וכן הלאה.... כך יהיו רעיונות למשורוולים הטריים כמונו עם מה אפשר לגוון.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שלומי ולילך
הילה כהן28/02/2011כרוב ניתן לאכול ששה שבועות לאחר הניתוח ולפני שתאכל אותו תצטרך לתרגל ולהרגיל את הקיבה לירקות מקולפים -- ירקות עם קליפה ובסוף ירקות סיביים כמו כרוב ,ברובית וברוקולי .אז....סבלנות
סושי בלי אצה (סשימי או ניגירי) אפשר להתחיל לאכול בעוד שבוע (בכמות קטנה) אם זה עובר טוב אחרי 3 ימים בערך אפשר עם אצה
שלומי - שאלות בפורום זה בסדר גמור , בפלאפון זה בעייתי מבחינתי . אז תרגיש בנח שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה תודה רבה וגם ללילך רק ש...
שלומי28/02/2011לעיניין המטוגן לא קיבלתי תשובה חוץ ממקס כמובן
שניצל/סיגרים עם בשר האם מותר או לא ואם לא אז מתי כן ?
תודה ענקית על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי למה מטוגן?????
לילך.פ28/02/2011לא חבל !!!! זאת הזדמנות לשנות הרגלים .... אפשר לאפות את הסיגרים ואם תלעס טוב נראה לי שזה יעבור... אבל בעצם זה בצקים אז אולי אסור... בקיצור תחכה....ואל תהיה דאב....ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחח לילך יקרועה
שלומי28/02/2011פעם הייתי דאב....ה היום אני דביבון קטן
מת לטעום את האוכל של פעם
טוב נתאפק עוד קצת :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי את המטוגנים
הילה כהן28/02/2011לגבי המטוגנים מלבד זה שרצוי להפחית מטוגנים לפעם בחודש
חכה עוד שבועיים ..
ס-ב-ל-נ-ו-ת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה הילה
שלומי28/02/2011עזרת לי מאוד :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)