מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ממש ממש בתחילת התהליךLady D01/03/2011
שלום לכולכם,
הייתי שמחה מאוד לשמוע חוות דעת מאנשים ובעיקר נשים שעברו את ניתוח השרוול..
אני בת 31 ושוקלת כ- 110 ק"ג ומתעניינת בניתוח שרוול.
העניין הוא שאני רוצה להכנס להריון בשנה הקרובה, יש למישהו מושג האם ישנה הגבלה כלשהי לאחר הניתוח??
ובכלל, אשמח לקבל חוות דעת לאלה שאחרי ולאלה שממש בתהליך..
כפי שציינתי אני ממש בתחילתו של התהליך.
תודה רבה ובהצלחה לכווווולם!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש ממש בתחילת התהליך - תגובה
שולה זק01/03/2011שלום רב לך
אני ממליצה להכנס לשאלות נפוצות ולקרוא השאלות והתשובות. כמו כן תעייני בדפי הפורום - אני משוכנעת שתמצאי תשובות לכל שאלותיך.
ציינת משקל אך לא גובה....חשוב לדעת מה ה- BMI שלך אם את בקריטריונים לניתוח.
נשמח להיות לך לעזר בכל עת.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה לשאלתך
Lady D01/03/2011גובהי 1.69 סובלת מבעיות פוריות כלשהן כנראה בעקבות השומן.
חשוב לי לציין שמאז שהחלטתי שאני עוברת את הניתוח יש לי יותר ויותר חששות.
במידה ואני רוצה לעבור את הניתוח בבי"ח ציבורי מהו הזמן הממוצע שבדר"כ ממתינים?
האם ישנה מגבלה כלשהי אשר תלווה אותי כל החיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים
שולה זק01/03/2011לפי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך הינו 38.5 ואינך עומדת בקריטריונים לניתוח.
אין לי תשובה לגבי זמן ההמתנה לניתוח בבית חולים ציבורי. זה שונה מאחד למשנהו. יש בתי חולים שההמתנה היא רק חודש וחצי עד חודשיים.
לגבי מגבלה לכל החיים. יש מגבלה של אכילת כמויות. גם תלוי בסוג הניתוח. בכל מקרה המגבלות לא פוגעות באיכות החיים. נהםפוך הוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)