אנא עזרתכם - אני לא יודע מה לעשות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אנא עזרתכם - אני לא יודע מה לעשות
    מוחמד
    02/03/2011

חברים לפני שעה קיבלתי שיחה טלפונית מהמנתח שלי ומסר לי תאריך לניתוח 14.3 בבית חולים אסותא חיפה - אבל מצד שני הוא השאיר אותי בהלם ודאגה!!

בהודעה הקודמת שלי כתבתי לכם שאני במשקל 116 ק"ג עם BMI 35 חולה סוכרת+ דום נשימה בשינה + כולסטרול + כבד שומני + כאבי גב.

בית החולים ישלח מחר את החומר לכללית מושלם כדי לקבל את האישור אבל הוא מודאג שיעקבו את התהליך בגלל שמכתב של רופא המשפחה כולל נתונים עם משקלי החדש שירד בעקבות התחלת דיאטה דלת פחמימות שהתבקשתי להתחיל מזה 3 שבועות בעקבות הביקור שלי אצל הדיטאנית של הקופה שאישרה לי את הניתוח בשלב ראשון!!

היום אני שוקל 112 BMI 34.4

מי שעבר את התהליך אנא תעדכנו האם הדבר הזה מבטל את הזכאות שלי לעבור את הנתוח?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון: BMI חדש 33.7

מוחמד
    02/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא עזרתכם - אני לא יודע מה לעשות - תגובה

שולה זק
    02/03/2011

לדעתי מה שקובע זה ה- BMI שרשום אצל הרופא לפני תחילת התהליך. תשתי כמה כוסות מים לפני שאת הולכת לרופא המשפחה.
    אם את סובלת מכל מחלות הרקע שאת ציינת איני רואה מניעה שעללית תאשר לך את הניתוח, למרות שלעיתים הם בלתי צפויים.
    כחברת כלילית (מושלם)) את מודעת לעובדה שההשתתפות העצמית שלך די גבוהה.
    אני מאחלת לך בהצלחה. אני בטוחה שהכל יסתדר לטובה.
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשולה

מוחמד
    02/03/2011

היי שולה אני התחלתי את התהליך לפני חודש וחצי בערך כשהיתי במשקל 116 BMI 35
    היום העברתי את כל הבדיקות לרופא Vמנתח כדי שיקבע לי תאריך וזה היה כולל מכתב מרופא משפחה מאתמול שמאשר את היכולת שלי לעבור ניתוח אבל הבעייה שהרופא מציין שם את משקלי העדכני ו BMI 33.7

זה המצב הנוכחי והמנתח ממש הפחיד אתי מזה שזה יכול לגרום לכללית מושלם לדחות מתן אישור לניתוח!!

האם זה אפשרי? האם מישהו עבר את זה קודם?

מה אני אמור לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשולה - תגובה

שולה זק
    02/03/2011

לא הבנתי - מי רשם את ה- BMI החדש שלך?? המנתח? זה שהיית אצלו היום?
    לעניות דעתי צריך להשאיר את ה- BMI ההתחלתי שלך מתחילת התהליך.
    כפי שציינת קודם - קשה לחזות את הכללית. אני רוצה לקוות שיעיינו בכל המסמכים ויראו שאת בקריטריונים, מבלי להתייחס ל- BMI החדש.
    כרגע תרגעי, נקווה לבשורות טובות. "דיה צרה בשעתה" - אם תהיה צרה נשתדל לעזור ולהביא לקבלת אישור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשולה

מוחמד
    02/03/2011

בנוסף לבדיקות שהתבקשתי לבצע על ידי המנתח רופא המשפחה אמור להוציא מכתב - רופא המשפחה שלי הוציא לי אתמול מכתב שאין מניעה שאני אעבור את ניתוח קיצור ושם מוצג ה BMI העדכני שלי שהשתנה לאחר שהתבקשתי להתחיל דיאטה הכנה לפני ניתוח קיצור וירדתי 4 ק"ג מאז!!

המנתח נתן לי הערה כשמסר לי את המועד הערב והודיע שהוא מפחד שהמושלם ינצלו את המידע הזה לרעה ולא יתנו אשור לניתוח- דברנו על אופציה לבדוק עם רופא המשפחה שישנה את הנתונים בהמכתב שלו ויציג את הנתונים מתחילת התהליך לפני חודש וחצי!!
    ושנינו מקווים שאכן רופא המשפחה יסכים לשנות את הנתונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגשי לרופא המשפחה

שולה זק
    02/03/2011

ותבקשי ממנו שיציין בראשית המכתב את ה- BMI ההתחלתי שלך והמחלות מהן את סובלת. ושבעקבות דיאטת חלבונית שהתבקשת לעשות, להקטנת הכבד השומני ירד ה- BMI שלך ושהניתוח עבורך הוא חיוני להבראה מהמחלות הנלוות מבלי לגרום לגופך נזק בלתי הפיך.
    אני מקווה שהכל יהיה בסדר
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו