מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אוי חבריםרוני04/03/2011
ככה
קראתי המון בפורום על מה לאכול וכיצד להתנהג אחרי, אילו הרגלים לפתח וכו'- אני חייב לומר שהייתי כנראה תמים ולא ממש מוכן להליך הניתוחי עצמו- כואב...
עברתי יומיים לא קלים אבל אני חושב שאני מתחיל לצאת מזה ולחזור לשפיות.
לאלו שנכנסים לפורום כדי ללמוד ולהחליט- שלא תטעו - אני לא מתחרט בכלל! הייתי עושה זאת שוב אחרי שאני מכיר את התהליך הקשה- רק תהיו מוכנים לימים לא קלים ולכאבים. אחרי הניתוח עצמו
זהו- מקווה להשתחרר היום ולהוציא את הנקזים הנוראיים הללו מבטני...
היום שתיתי כוס קפה מלאה! (תבינו מאז שני בערב לא נכנס דבר לפי חוץ מקצת מים אתמול)
צופה בתקווה להמשך רגוע ומהנה יותר...
רוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני חמוד!!!!!!
ליאתול04/03/2011אתה עובר בדיוק מה שכולנו עברנו וגם לנו אין חרטות לגבי הניתוח.
טיפ חשוב מאוד - קח הכל בקלילות כי הימים ה"רעים" עוברים חולפים והימים הטובים בדרך אליך בצעדי ענק.
אני חודשיים וחצי אחרי וממש מאושרת למרות שלפעמים קצת כואב או לא נוח זה המעט שאני מוכנה לתת תמורת חיים בריאים יותר לצד הילדים שלי האהובים.
מקווה שעודדתי אותך ואגב הכל מהלב באהבה.
תעדכן מה קורה איתך . באהבה ממני ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני וחברים - תגובה
שולה זק04/03/2011שמחה לקרוא שאתה מתחיל להתאושש.
אין מה לעשות - ניתוח זה ניתוח וזה כואב. גם כשסבתם נפצעים באצבע זה כואב.
הכאב הוא סוביקטיבי - אחד כואב לו יותר השני פחות. מה שבטוח זה עובר.
מתי בעברך היית כל כך מאושר מכוס קפה??? האאאא? ואיזה טעם וניחו היו לכל לגימה???
לגבי ההרגלים ושינוי אוןפן אכילה ואופי האכילה - הכל בהדרגה. איל הילה כתבה לשלומי?
ס ב ל נ ו ת
ראית אותנו ונהנת איתנו - כך שמי כמוך יודע שהכל חולף וכל רגע מביא לשינוי המיוחל..
שמור על קשר ודש למנתח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)