מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מאכליםדוד04/03/2011
שלום אני 12 יום אחרי ניתוח שרוול רציתי לשאול לגבי מספר מאכלים מתי מותר לאכול :
קציצת פלאפל
מלפפון חמוץ
ממולא (בצל ממולא בבשר או חציל ממולא בבשר )
פסטרמה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רוצה להלחיץ אבל...
שלומי04/03/2011אני מכיר מישהי שעשתה איתי את הניתוח באותו יום לפני חודש ושבוע
לצערינו נפלה ב3 כדורי פלפל במהלך החודש הזה והיא חזרה לבית החולים והיו צריכים לפתוח לה את כל הבטן ולנקות את הנזק שנגרם לה בכך שהפלפל נדבק לה למעיים
עדיף מאוד להצמד לתריט ולהדרכות שקיבלת ולא למהר ולנסות להפיק את המירב שאפשר מהניתוח ולהתקדם שלב שלב בסבלנות (זה שם המשחק)
אני מאמין שהילה או חברים אחרים יענו לך בצורה יותר מפורטת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפחחחחחחחח
לילך.פ05/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה להילה
שולה זק04/03/2011שלום דוד
בשעה טובה שאתה אחרי.
לעניות דעתי תצטרך לחכות לפחות חודשיים שלושה . ס ב ל נ ו ת - ככה אומרת הילה שלנו.
הפנתי את שאלתך אליה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאכלים
SUS05/03/2011הבנתי לגבי פלאפל ,מה לגבי פסטרמה ,מלפפון חמוץ מתי מותר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי שבועיים אפשר
לילך.פ05/03/2011לאכול קציצות בשר... ללא בצל וירק... אז נראה שגם פסטרמה אפשר ...
לגבי מלפפון חמוץ , רגיל ובכלל בנוגע לירקות ופירות תצטרך להמתין לפחות חודשיים וחצי שלושה... אבל לאן אתה ממהר גם אני עברתי את הניתוח לפני 17 יום ויש מספיק דברים שאני יכולה לאכול כמו כל סוגי הגבינות והמעדנים, היוגורטים והדנונה עד 5 אחוז ללא פרי.
קציצות דגים מה קוראים אותם בטריפוליטאית גפילטע פיש, קציצות בשר ללא בצל וירק כאמור , פירה , שקשוקה ללא בצל ועם עגבניות חלוטות ללא קליפה, וכמובן קרקרים...
זה עד כמה שאני יודעת לחודש הראשון... וקרטיבים וג'לי לקינוח.
אני אוכלת ונהנת אשמח לקבל תיקונים/עדכונים אם צריך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאכלים - תגובה
הילה כהן06/03/2011הי דוד , נעדרתי בסוף השבוע אבל ראיתי ששולה כבר צפתה את התגובה .. סבלנות
פסטרמה אפשר לאכול שבועיים אחרי הניתוח וללעוס היטב
פלאפל - לפחות חודש וחצי מהניתוח ולא לעיתים קרובות כי מטוגן כנ"ל לגבי ממולא
מלפפון חמוץ 5 שבועות מהניתוח , אבל אם תוסיף מעט , מגורד דק אפשר בעוד שבוע כתיבול לסלט ביצים ותפ"א
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)