ממבקשת עזרה ממשרוולים ותיקים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ממבקשת עזרה ממשרוולים ותיקים
    מוחמד
    05/03/2011

שבת שלום לכולם
    אני מועמדת לניתוח שרוול ורציתי לדבר עם אנשים שעברו את הניתוח לפני 3 שנים או יותר
    האם יש בפורם אנשים כאילו שעברו את הניתוח לפני 3 שנים או יותר?
    האם יש מתוכם אנשים שיכולים לדבר איתי ולחזק אותו?
    אני מעוניינית לדבר עם אנשים שעברו שרוול ומצליחים לשמור על התוצאות שלהם אחרי הניתוח ( אני בחרתי בשרוול ורופא המשפחה מעדיף שאעבור מעקף כי את תוצאות השרוול מתחילים לאבד אחרי 3 שנים וחוזרים להשמין !!!! האם זה נכון חברים???)

שולה האם את יכולה לעזור לי בזה ? אני חייבת לדבר עם אנשים שעשו את זה ועדיין מצליחים עם התוצאות שהשיגו אחרי השרוול.

תודה,
    אמאל

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי הרגלי אכילה ואורח חיים- תגובה

שולה זק
    05/03/2011

חשוב להבין דבר אחד - לא משנה סוג הניתוח - משנה הסוויץ' בראש.
    היום הרפואה התפתחה ויש כמה סוגי ניתוח. בעבר היה ניתוח אחד או שניים. כל מי שעשה את השינויי בחייו מבחינת התנהלות יום יומית - הצליח . מי שחשב שניתוח זה הוקוס פוקוס אוכלים ומרזים נכשל!!!!
    כך - שחשוב להבין לאן "הולכים". הולכים לאורח חיים בריא. לאיכלה נכונה איכותית ולא כמותית.
    לי יש ניתוח ישן שעבר זמנו. SRVG - בטן פתוח, טבעת סטטית, סיכות ורשת....אני 10 שני לאחר עם 70 קילו פחות. כי למדתי לכבד את חיי החדשים ולהתנהג בהתאם.
    יש לי חברה שעברה ניתוח טבעת מתכווננת מעל 10 שנים - ירדה 50 קילו ושומרת על ההישגים.
    מכירה גם אנשים עם טבעת שנכשלו. שהמשיכו לאכול מה שמשמין והגיעו לניתוח חוזר.
    הכל תלוי בך ורק בך. אם החלטת לקחת את גורלך בידיים ולהתנהג בהתאם - את תצליחי במאה אחוז.
    את הניתוח יש לבחור יחד עם המנתח לפי הרגלי האכילה שלך, הפרעות האכילה וההסטוריה הרפואית שלך.
    את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת.
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו