מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ממבקשת עזרה ממשרוולים ותיקיםמוחמד05/03/2011
שבת שלום לכולם
אני מועמדת לניתוח שרוול ורציתי לדבר עם אנשים שעברו את הניתוח לפני 3 שנים או יותר
האם יש בפורם אנשים כאילו שעברו את הניתוח לפני 3 שנים או יותר?
האם יש מתוכם אנשים שיכולים לדבר איתי ולחזק אותו?
אני מעוניינית לדבר עם אנשים שעברו שרוול ומצליחים לשמור על התוצאות שלהם אחרי הניתוח ( אני בחרתי בשרוול ורופא המשפחה מעדיף שאעבור מעקף כי את תוצאות השרוול מתחילים לאבד אחרי 3 שנים וחוזרים להשמין !!!! האם זה נכון חברים???)
שולה האם את יכולה לעזור לי בזה ? אני חייבת לדבר עם אנשים שעשו את זה ועדיין מצליחים עם התוצאות שהשיגו אחרי השרוול.
תודה,
אמאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי הרגלי אכילה ואורח חיים- תגובה
שולה זק05/03/2011חשוב להבין דבר אחד - לא משנה סוג הניתוח - משנה הסוויץ' בראש.
היום הרפואה התפתחה ויש כמה סוגי ניתוח. בעבר היה ניתוח אחד או שניים. כל מי שעשה את השינויי בחייו מבחינת התנהלות יום יומית - הצליח . מי שחשב שניתוח זה הוקוס פוקוס אוכלים ומרזים נכשל!!!!
כך - שחשוב להבין לאן "הולכים". הולכים לאורח חיים בריא. לאיכלה נכונה איכותית ולא כמותית.
לי יש ניתוח ישן שעבר זמנו. SRVG - בטן פתוח, טבעת סטטית, סיכות ורשת....אני 10 שני לאחר עם 70 קילו פחות. כי למדתי לכבד את חיי החדשים ולהתנהג בהתאם.
יש לי חברה שעברה ניתוח טבעת מתכווננת מעל 10 שנים - ירדה 50 קילו ושומרת על ההישגים.
מכירה גם אנשים עם טבעת שנכשלו. שהמשיכו לאכול מה שמשמין והגיעו לניתוח חוזר.
הכל תלוי בך ורק בך. אם החלטת לקחת את גורלך בידיים ולהתנהג בהתאם - את תצליחי במאה אחוז.
את הניתוח יש לבחור יחד עם המנתח לפי הרגלי האכילה שלך, הפרעות האכילה וההסטוריה הרפואית שלך.
את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)