מקס!!!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מקס!!!
    לילך.פ
    08/03/2011

איפה נעלמתה ??? התגעגעתי.... מחכה לשמוע ממך...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקס!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לי תודה לאל וגם שאלה להילה

מקס ברנר
    08/03/2011

בעשרה ימים האחרונים לקחתי שני צעדים אחורה ופיניתי את הבמה.שלא במפתיע התגלו כשרונות חדשים ששמרו את הפורום תוסס וקצבי !חשבתי שבתור טיפוס "מקרקע ומחזיר למציאות",שנזהר לא להתלהב, ומקלקל גם לאחרים את הפנטזיות התמימות-מגיע לכם קצת חופש ממני ! (כמובן חוץ מאלה שהתקשרו ושאלו שאלות).וגם במחלקת הצחוק-יש כאן מצחיקנים אחרים שבלי קושי חיפו על העדרי.

וכעת להילה-מאחר שזכינו שתצטרף אלינו דיאטנית מיומנת-עכשו תורי לשאול !
    כשלמדתי תזונה טבעית לפני עשור,לימדו אותי שצמחונות היא דרך חיים טובה,ובשר אוכלים רק פעם-פעמיים בשבוע בשביל הברזל וה בי 12.שכדאי לאכול הרבה דגנים מלאים,קטניות,פירות וירקות,חלב עיזים ומוצרי סויה,ולמעט ב-"פגרים".לאכול נבטים ,אגוזים ומשקאות ירוקים ולזכור תמיד שפסטרמה זה רעל.
    די סיגלתי לי את הכללים האלה,רק שבנוסף אכלתי אגמים של שוקולד,משאיות של עוגות ודונמים של פיצה !!!
    כעת-מתוך רדיפה אחר חלבונים מלאים ובריחה מבוהלת מסיבים-אני מוצא עצמי אוכל כל יום מזון מן החי, וכמעט לא דגנים,קטניות וחבריהם.יש סיכוי שאוכל לחזור יום אחד (אני יותר מחודשיים אחרי השרוול )לדיאטה ההוליסטית שאהבתי ?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיץ כדי לקבל תשובה מהילה

מקס ברנר
    10/03/2011

כמו שאמר נשיאנו בעל האטליז:"עכשיו תורי לדבר"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה יכול להקפיץ עד מחרתיים

לילך.פ
    10/03/2011

עדיף לך לשאול את השאלה במלב"י תקבל תשובה קודם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לי תודה לאל וגם שאלה להילה - תגובה

הילה כהן
    10/03/2011

הי מקס
    אין בעיה שתחזור לדיאטה הזו כל עוד אתה מקפיד על שלושה דברים
    1. אכילת חלבון כמו: יוגורט וחלב עיזים , טופו ,קיטניות וביצים.
    2. משוב ע"י בדיקות דם ל: B12 , פריטין ,טרנספרין , ספירת דם , חלבון כללי ואלבומין(גם סוג של חלבון)
    3.נטילת מולטיויטמין
    אם הכל תקין ואתה מרגיש טוב אין מניעה מביצוע הדיאטה הנ"ל
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו