מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מדיווחי המהפכהרוני08/03/2011
שלום רב
דיווחים אחרונים מהמהפכה- שליטתו של הדיקטטור הולכת ונחלשת ומתחילה להתקבל הכרה שיש פער- ההכרה די כואבת... היא הגיעה אחרי ניסיון לשתות מיץ תפוזים מזוכך באותו בולמוס של פעם- הכאבים הבהירו שצבאו של הדיקטטור כבר לא איתו...
היום לקחתי בתוך קערה סבירה פירה מדולל בחלב קל (הכל לפי התפריט) הכמות הייתה הכמות הנדיבה המוכתבת מהדיקטטור היושב במוחי- לאחר כארבע כפיות לא יכולתי יותר לדחוס- על אף הוראותיו ההיסטריות של המנהיג העריץ, העם סרב לקבל...
לצערי בניגוד למהפכות אחרות, המהפכה שלי לא הפסיקה את אספקת הגז דרומה....
מתחיל להבין על מה דיברו כאן אנשים ואני מקווה שהתחושה הפיזית של השובע בבטן הגובלת בכאב ומועקה תסיר את העריץ מכס שלטונו- ואז כל הכאבים היו שווים זאת.
אגב שבוע אחרי הניתוח 7 ק"ג פחות- אבל זו לא חוכמה עד שישי בבוקר לא הכנסתי כלום לפה...ומאז רק נוזלי...
שיהיה לכולם יום טוב
רוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זה מתבהר היום
רוני09/03/2011חברים
להיות שמן זה באמת דרך חיים- לשנות אותה זו כבר עבודה קשה מאוד.
לפני כשנה הפסקתי לעשן- האמינו לי זה היה קל בהרבה מלנסות להפסיק לחשוב "שמן".
אתמול חטאתי ביוגורט טעים - יותר ממה שהבטן סימנה לי- שילמתי על כך בהקאות במקלחת (ובעוד דברים שלא יפה לכתוב עליהם)
אבל הדבר המדהים שהניתוח הזה עשה - היא העובדה שכעת אני יכול להבחין בפער העצום - האסטרונומי, בין הראש לבטן- הראש רוצה לאכול ובגדול הבטן מסתפקתת בהרבה פחות - נכון שאני מייגע אתכם כבר בסיפור הזה - אבל זה מדהים אותי כל פעם מחדש...
אז עכשיו צריך לנצל את ההזדמנות לעבוד על זה וללמד לאזן בין שניהם
אה כן - מקס - אני מזדהה איתך לגמרי בעניין הספורט... אבל גם את זה נאלץ לשנות...
בהצלחה לכולנו
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני "הגששים" תמיד צודקים
שולה זק09/03/2011באחד המערכונים שייקה אמר " אדם שמן גם כשהוא רזה נשאר שמן" והוא צודק.
אני עד היום לא רואה עצמי רזה. לאחרונה נכנסתי לקנות מכנסיים וביקשתי מס' 3 המוכרת אמרה שמספיק מס' 1. התעקשתי על 3. כמובן שהמוכרת צדקה. לזה אני קוראת "צרות בריאות". אל תשכח אני כבר 9 וחצי שנים אחרי. משהו מהעבר נשאר בנו כנראה שלא ימוג לעולם.
כל זמן שאתה חוגג בעיניים ונשמע לבטן דיינו.
תספר כבר כמה ירד אני מתה מסקרנות
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני תבדוק את הנושא אך
ליאתול09/03/2011הבנתי שהקאות מרחיבות את השרוול.
כך נאמר לי מגורם רפואי.
שמור על עצמך!!! ממני ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני תבדוק את הנושא אך - תגובה
שולה זק09/03/2011הקאות פוגעות בושט עד כמה שידוע לי. אולי אני טועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד עכשיו...
רוני10/03/2011ירדתי 9 ק"ג
אנשים מתחילים כבר להעיר- מתחילים להינות ויותר מזה מתחילים להקשיב לבטן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפה מאוד - תגובה
שולה זק10/03/2011אכן ניתן לראות אצלך כי גם ככה לא היית במימדים ענקיים.
האם חל שינוי גם בערכי הסוכרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסוכרת
רוני10/03/2011לאחר הניתוח הגוף היה בסטרס רציני והערכים השתוללו עד שקיבלתי לראשונה בחיי אינסולין.
כיום לאט לאט זה מתאזן והבוקר נמדד כבר 130 שזה מתקרב מאוד ליעד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכית שכל כך מהר מבחינים
מקס ברנר10/03/2011למיטב זכרוני היית בBMI 35 בערך?!יש כאן אנשים ששקלו ככה בתיכון !
אני התחלתי את המסע ב BMI 48 ומשהו.נדרשה ירידה של כמעט 20 קילו עד שאנשים זרים התחילו לשאול "האם אני בדיאטה ?" (ממש בימים האחרונים )
מאחל לך המשך התאוששות מהירה וסינכרוניזציה של מוח ובטן, שתחסוך ממך אי נעימויות כפי שתיארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס נעים לדעת שלא רק אני הייתי 48
ליאתול10/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם ממש דרדסים ליד 56.8 שאני הייתי
שולה זק10/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה חביבתי אני ואת לא רחוקים כי...
ליאתול11/03/2011בעברי הלא רחוק שקלתי 165 (לפני 5 שנים) וגובהי 170 חשבי נא את מסת הגוף שהייתה לי ותתנצלי......
חהחהחהחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמדים גמדים
יניב13/03/2011ראשית לגבי ההקאות כמה דברים
1.אובדן שיער
2.נזק לחניכיים ולשיניים
3.עצם ההעמסה על קיבה מטובעת מרחיב את החלק העליון של הקיבה לגבי הוושט אני לא יודע לא אמרו לי שזה קרה לי
ולגבי הBMI הריי אני לפני עשר שנים כשעשיתי את הטבעת ושקלתי 187 על גובה של 176
הייתי 60.36 אז ....
אז אלא אם יש מישהו נוסף-אנא כוונו אותי לפודיום חחחחחחחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושב שנעמי היא אלופת ה-BMI
מקס ברנר13/03/2011עם 150 קילו או יותר על 1.53
אבל במונחי משקל מוחלט-נדמה לי שאין לך כאן מתחרים !
וכמי שבקושי רב סחב 150 קילו, אני עומד נפעם בפני ה-187 שלך.אפילו אם היית בן 25 זה עדיין מעורר התפעלות.רק לקום בבוקר מהמיטה בלי עגורן שיניף אותך...
ויש מי שיגיד שאשתך הטריה היתה אפילו יותר אמיצה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצחיק שזה עצוב
יניב13/03/2011בדיוק דיברתי עם גיסי וחמי אתמול על המשקל והם עובדים בהובלות
אמרתי לגיסי לשם ההמחשה שייקח מזנון מעץ מלא וילך איתו כל היום ויישן איתו ויסתובב איתו מצד לצד במיטה יקום איתו ובקיצור הכל
אפילו הוא נחרד.
אז המזל שלנו שאין לנו פה פודיום ובאמת שאין פה תחרות אלא פרגון אחד לשני והכל ברוח טובה
לגבי אישתי הטרייה האמיצה
טוב היא לא כלכך טרייה אבל מאוד רעננה :)
אנחנו נשואים כבר חמש שנים והיא הכירה אותי עם 110 ק"ג לאחר הטבעת
וכשפתחתי אותה בגלל ההקאות ואי הנעימות התחלתי להשמין
אז באיזה שהוא מקום יש לה חלק בזה עאלק
משפחה קווקזית מדהימה אוכל שחבל על הזמן
היום היה אירוע של חינה לבן דוד שלה כמו חתונה וביום שני החתונה בסופ"ש ליאונרדו
ים המלח וביום שני אחרי עוד חתונה של בת דודה שלה כך שמהשבת חתן יש לנו פטור
וכמו שאתה מבין המון אירועים המון אוכל
אז היא הכירה אותי שפוי עלתה איתי ועליתי איתה בהריון
והילדה היום בת שנה ושלושה חודשים ויש לה אבא בריא ולאישתי בעל חתיך יותר 99 מיום החתונה 135
ומה שנשאר זה היעד,20 ל79 ,בריאות ,פרנסה טובה,עוד ילדים
ושגלעד שליט יחזור ב"ה במהרה בריא ושלם
ליל מנוחה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)