שאלה מטרידה לרופאים ולהילה!!!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה מטרידה לרופאים ולהילה!!!
    ליאתול
    08/03/2011

האם ישנו מידע בנוגע לכך שהניתוח גורם לבעיות בתפקודי הכבד???

הרופא שלי מתוסכל וגם אני. תיפקודי הכבד שלי מההתחלה (לאחר הניתוח) היו גרועים והיום לאחר שהכיוון היה שיפור אז גילינו ששוב זה עולה .

הנתונים להיום הם - GOT=42 GPT=105 לאחר הניתוח זה הגיע לערכים יותר גבוהים GOT=78 GPT=179 אנא תנו עצה כי כרגע שולחים אותי לבירור והרופא ביקש שאבדוק עם המבינים בדבר.
    תודה ליאת.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תשובה .....

ליאתול
    08/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה מטרידה לרופאים ולהילה!!! - תגובה

שולה זק
    08/03/2011

הילה לא תהיה זמינה עד יום חמישדי.
    אני מקווה שאחד הרופאים יענה לך מחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שולה!!

ליאתול
    08/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופאים יקרים תשובה בבקשה. תודה

ליאתול
    09/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מקפיצה את ההודעה בכדי שתענו לי

ליאתול
    09/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה מטרידה לרופאים ולהילה!!! - תגובה

ד``ר דוד גויטיין
    09/03/2011

קודם כל, חשוב לדעת מה היה מצב הכבד לפני הניתוח. חלק לא מבוטל מהמנותחים מגיעים עם כבד שומני עד כדי קדם-שחמת והפרעה מסויימת בתפקודי כבד.
    אח"כ, במהלך הניתוח "מורם" הכבד בכדי שניתן יהיה לגשת לאיזור הניתוח מתחתיו. ההרמה הזו עשויה לגרום להפרעה זמנית בתפקודי הכבד, בעיקר מיידית אחרי הניתוח. ההפרעה אמורה לסגת תוך ימים-שבועות ספורים ובכל מקרה לא להיות ברמות "מדאיגות". בצורה נדירה, נוצרת פגיעה יותר משמעותית בכבד אבל אז ההפרעה תהיה קבועה או מחמירה בהדרגה.
    במידה שמדובר בהפרעה המופיעה זמן רב אחרי ניתוח - ייתכן שמדובר בהפרעה חסימתית ע"ר אבנים בדרכי מרה. לאחר ירידת משקל משמעותית ישנה נטיה לפתח אבנים בכיס מרה. אחד הסיבוכים של מצב זה הוא הפרעה בתפקודי כבד.
    זה על קצה המזלג ובכלליות בלבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך על התגובה אך

ליאתול
    10/03/2011

לפניכן תמיד תפקודי הכבד שלי היו תקינים לגמרי - בדקו לי כל הזמן בגלל המשקלים אליהם הגעתי.
    אבנים בכיס מרה היו ידועים קודם ולמרות שהובטח לנתח ולהורידם יחד עם השרוול זה אינו יצא לפועל (לצערי הרב- לא היה זמן כי נכנסתי לניתוח לאחר שמישהוא ביטל - מה שנקרא מהיום למחר )
    נכון לעכשיו הרופא שלי נתן לי עוד מספר בדיקות ובנוסף אולטרא סאונד והפניה לרופא מומחה
    המידע שלך עוזר לי מאוד כי כך אני מבינה מה יכולה להיות הבעיה.

תודה - ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו