מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה מטרידה לרופאים ולהילה!!!ליאתול08/03/2011
האם ישנו מידע בנוגע לכך שהניתוח גורם לבעיות בתפקודי הכבד???
הרופא שלי מתוסכל וגם אני. תיפקודי הכבד שלי מההתחלה (לאחר הניתוח) היו גרועים והיום לאחר שהכיוון היה שיפור אז גילינו ששוב זה עולה .
הנתונים להיום הם - GOT=42 GPT=105 לאחר הניתוח זה הגיע לערכים יותר גבוהים GOT=78 GPT=179 אנא תנו עצה כי כרגע שולחים אותי לבירור והרופא ביקש שאבדוק עם המבינים בדבר.
תודה ליאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה .....
ליאתול08/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מטרידה לרופאים ולהילה!!! - תגובה
שולה זק08/03/2011הילה לא תהיה זמינה עד יום חמישדי.
אני מקווה שאחד הרופאים יענה לך מחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה!!
ליאתול08/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים יקרים תשובה בבקשה. תודה
ליאתול09/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מקפיצה את ההודעה בכדי שתענו לי
ליאתול09/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מטרידה לרופאים ולהילה!!! - תגובה
ד``ר דוד גויטיין09/03/2011קודם כל, חשוב לדעת מה היה מצב הכבד לפני הניתוח. חלק לא מבוטל מהמנותחים מגיעים עם כבד שומני עד כדי קדם-שחמת והפרעה מסויימת בתפקודי כבד.
אח"כ, במהלך הניתוח "מורם" הכבד בכדי שניתן יהיה לגשת לאיזור הניתוח מתחתיו. ההרמה הזו עשויה לגרום להפרעה זמנית בתפקודי הכבד, בעיקר מיידית אחרי הניתוח. ההפרעה אמורה לסגת תוך ימים-שבועות ספורים ובכל מקרה לא להיות ברמות "מדאיגות". בצורה נדירה, נוצרת פגיעה יותר משמעותית בכבד אבל אז ההפרעה תהיה קבועה או מחמירה בהדרגה.
במידה שמדובר בהפרעה המופיעה זמן רב אחרי ניתוח - ייתכן שמדובר בהפרעה חסימתית ע"ר אבנים בדרכי מרה. לאחר ירידת משקל משמעותית ישנה נטיה לפתח אבנים בכיס מרה. אחד הסיבוכים של מצב זה הוא הפרעה בתפקודי כבד.
זה על קצה המזלג ובכלליות בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך על התגובה אך
ליאתול10/03/2011לפניכן תמיד תפקודי הכבד שלי היו תקינים לגמרי - בדקו לי כל הזמן בגלל המשקלים אליהם הגעתי.
אבנים בכיס מרה היו ידועים קודם ולמרות שהובטח לנתח ולהורידם יחד עם השרוול זה אינו יצא לפועל (לצערי הרב- לא היה זמן כי נכנסתי לניתוח לאחר שמישהוא ביטל - מה שנקרא מהיום למחר )
נכון לעכשיו הרופא שלי נתן לי עוד מספר בדיקות ובנוסף אולטרא סאונד והפניה לרופא מומחה
המידע שלך עוזר לי מאוד כי כך אני מבינה מה יכולה להיות הבעיה.
תודה - ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)