מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יומן מסע 9 -הירידה נמשכת+שאלהיניב10/03/2011
טוב אז כמעט חודשיים (פחות 4 ימים מאז העדכון האחרון שלי אם אני זוכר נכון)
ולמי שלא זוכר ...
לפני שנה פחות חמישה ימים עברתי שרוול אחרי הוצאת טבעת
גובה 1.65
משקל לפני טבעת 187
משקל לפני שרוול 165 (לפני שנה)
היום 100 ק"ג עגול
עוד 20 ק"ג ליעד כי הרופאה שלי לא מרשה לי יותר מזה היא טוענת שאני עלול לגרום נזק ללב שלי ולמערכות אחרות אם ארד מתחת לגבול העליון של הBMI
אז למנתחים ובעיקר למחג'נה האם זה נכון ?
אני מרגיש טוב לוקח ויטמינים ומשתדל לאכול כמו בתפריט שקיבלתי מהדיאטן
קצת קשה אבל מרגיש שכשאני שותה יותר ואוכל מעט יותר אני גם יורד טוב.
הגוף לאחר התנגדות של חודשיים החל שוב לרדת עד ההתנגדות הבאה :)
בקרוב גם אצא לעבודה לאחר שסגרתי עסק פרטי שקניתי בשנה שעברה
אז אני מניח שזה יתרום משמעותית עוד לירידה.
מצפה להגיע למשקל היעד תוך חצי שנה עד שנה מהיום בקצב סביר תוך התחשבות בעצירות שבדרך (ארועים משפחתיים ודחפים שונים)
אני לא מונע מעצמי כלום
אם בא לי חחחח חצי עד משולש פיצה או רבע מנה שווארמה או כל דבר אחר אני אוכל
נהנה מהטעמים וזה אפילו בתפריט שקיבלתי .
לרוב משתדל לאכול בבית כי יותר בריא אבל בהחלט לא מונע וכשהעיניים מבקשות והראש נכנע זמנית השרוולון שלי קובע את המינון העיניים נרגעות והראש חוזר לתפקד כרגיל.
קצת חורפי פה בשבועות האחרונים וקר מאוד אז הספורט יחכה לימים יפים יותר
מאוד קר לי כפי שלא היה לי קר מעולם ואני דואג להתלבש טוב כדיי לחמם את הגוף ה"צנום" חחחחחח
מרגיש עצמות שמעולם לא ידעתי על קיומן וכשאני יושב על מצע קשה פתאום יש לי גם עצמות בישבן .
מאחל לכל מי שהתחיל שפע הצלחה
ולמי שעוד מתלבט אני חושב שהנתונים של האנשים פה בפורום וסיפורי ההצלחה
מגמדים את הפחדים והסיכונים המזעריים.
מבטיח לעדכן בדו ספרתי בקרוב
בהצלחה לכולנו
יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמח לשמוע שאתה מתמיד
מקס ברנר10/03/2011ונמצא בכיוון הנכון,ובעצת הרופאה זנחת את החלומות המסוכניםעל 18 BMI
איך אתה מגיב ל"גרין מגמה" ?מקווה שלא הפסקת מהר מדי
רק בריאות !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיומן מסע 9-אני דו ספרתי סוף סוף
יניב11/03/201199.4 ק"ג
זה המשקל הבוקר
קולולולולולולולולוולולולולוולוולוולולולולו
חחחחחחח
אהה ומקס תודה על התגובה
אני מאושר שכתבת לי
בעעע על כל השאר ( כותב כמו בצאט'ים של פעם כבת 12.5)
לגבי הגרין הדיאטן שלי פסק שאסור לי כי יש לי לחץ דם נמוך מבעבר ומשום כך זה עלול לגרום לי להתעלפויות כי זה מוריד לחץ דם
בינתיים אני עם הוויטמינים מרגיש הרבה יותר טוב
קבלו תמונה מהיום
יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד! ישר כוח!
רוני11/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד יניב !!!!!!!!!!!!!!
אורנה LVIAA11/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפליז תמונה מפעם...
לילך.פ11/03/2011לצערי אני לא זוכרת אותך... אשמח שתכניס בהקדם תמונה מפעם ולדעתי אתה לא צריך לרדת גרם אחד נוסף ... אתה נראה מעולה ובאמת זה לא בכדי להתחנף מעבר לזה תראה חולה... באמת שאין צורך .... אתה גבוה ומחולק יפה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהים מדהים מדהים!!!!!!
ליאתול11/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב אני גאה בך מאוד
אושירה12/03/2011כל הכבוד יניב, אתה נראה מליון דולר. אני עכשיו בעקבותיך, ירדתי כבר 15 קג' תוך 5 שבועות. מרגישה מעולה ומאושרת שעשיתי את הצעד הזה.
התחלתי ללכת, להתכופף ולתפקד, דבר שנמנע ממני זמן רב,
מחבקת אותך
דודתך מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם
יניב12/03/2011אז קודם כל באמת תודה לכולם על התגובות וסליחה מראש שאני לא כלכך פעיל פה (הקטנה שלי,העסק של אשתי,סגירת העסק שלי ,מכירת האוטו עבודה חדשה ועוד ועוד) אבל יוצא לי לקרוא (בדרך כלל לפני השינה ) ולשמוח על ההצלחות של כולכם ועל החדשים המתלבטים והמחליטים והמנותחים החדשים-יישר כוח לכלכם.
למי שביקש הנה גם תמונה ישנה מיום הניתוח בבית החולים רמב"ם כמה שעות לפני שנותחתי ע"י המלאך והאדם המופלא (שעוד לא ענה לי על השאלה) הד"ר אחמד מחאג'נה .
למירי דודתי שמחתי לקרוא ואני מאושר בשבילך.
תשלחי לי תמונה במייל של לפני ואחרי או לפלאפון או תעלי לפה שכולם יוכלו להיות שותפים להצלחתך.
אותי זה בהחלט מחזק.
לילה טוב ושבוע נפלא
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמונה שהובטחה
יניב12/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמונה שהוטחה עוד ניסיון
יניב12/03/2011בשאיפה שזה עובד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמונה שהובטחה בפעם ה,,,
יניב12/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמונה שהובטחה -לא מתייאש
יניב12/03/2011הפעם העליתי את התמונה לאתר התמונות של הגן של אישתי
שמישהו יתקן את מערכת העלאת התמונות בתגובות (לטיפולך שולתנו.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמאלה.....ממש מפחיד איך שהייתי
יניב13/03/2011פתאום פתחתי חלון ליד חלון והעברתי מהר מאחד לשני
אני בשוק מעצמי איך שהייתי
וכלכך מרוצה מהתוצאות
עכשיו אלך לישון טוב אוליי בבוקר למרות האירוע הבשר על האש (טעימות) המיצים הסלטים העוגיות הפיצוחים חחחחחח הכל היה שם אבל רק טעמתי קצת
ובכל זאת מרגיש כאילו אכלתי הרבה
אז נראה מה יהיה בבוקר
שוב שבוע טוב לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה נעלמים הלינקים?
יניב15/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה נעלמים הלינקים? - תגובה
שולה זק15/03/2011כנראה הנהלת פורטל BEOK מוחקים. לפי תנאי השימוש שלהם אסור לצרף ולפרסם אף אתר .
יום טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה הוספת קישור מעל התוכן שולה?
יניב15/03/2011גם לא ניתן להוסיף תמונה בתגובה (רק לפעמים)
וגם לפעמים לא ניתן התמונה בהודעה ראשית
מדוע לא פונים אליהם להנהלה שיסדרו.
תגידי להם שאם לא יסדרו נהפוך להם שולחן וירטואלי ונשפוך עליהם את הקפה שעליו
וירטואלית כמובן :)
איפה פה הדלת של ההנהלה?
אני הולך לעשות רעש :P* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה הוספת קישור מעל התוכן שולה? - תגובה
שולה זק15/03/2011לגבי קישור, זו מדינידיות הפורטל. לגבי התמונות פניתי אליהם.
לגבי רעש ומהומה....יללה הבה נרעיש - גם כך אנחנו הפורום הכי תוסס והכי מדליק בכל הפורטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)