מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אני אחרי!!!!!!ליאורה12/03/2011
לא מאמינה אבל אני אחרי!!! חזרתי הביתה היום אחרי שרוול בביח זיו. אז ככה יש לי להגיד 2 דברים חשובים לשני אנשים פה: קודם כל שולה- צדקת שאמרת שהמחלקה והרופאים בזיו מצויינים ואני שמחה שהקשבתי לך למרות החששות של בעלי בזמנו.
ולשלומי - יש לך דש בחזרה מהצוות זכרו אותך שם.
ולכל אלו שהולכים לעשות קיצור קיבה בזיו תדעו לכם שאתם זוכים ברופאים מדהימים, גם אנושיים, גם מקצועיים וגם לא פחות חשוב קשובים ומוכנים בכל זמן לענות על כל שאלה. מעבר לכךשלומי צדקת הצוות שם מופלא ואשמח אם תצטרף אלי ותכתוב גם אתה להנהלת הבית חולים ומשרד הבריאות על ההמחלקה הכירורגית והצוות שם כולל הרופאים, כי באמת מגיע להם מילה טובה!!!
ולסיום כרגע החדשות הכי גדולות מבחינתי היו שאחרי שלושה ימים מהניתוח הגוף שלי הגיב כל כך טוב וערכי הסוכר ירדו בצורה דרסטית שקיבלתי הוראה להפסיק עם הטיפול התרופתי בסכרת ואפילו להיות במעקב הפוך למקרה של היפו.
אז מי אמר שהניתוח הזה לא עובד?!!!!!! אני מאושרת אחרי 6 שנים עם סכרת, ד"ר דושובסקי הבטיח להעלים את הסכרת וגם קיים!
מחר המשך דיווח על חוויות וגם קצת שאלות התאקלמות.
תודה לכל מי שתמך ואשמח לענות על כל שאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמחה יחד איתך - תגובה
שולה זק12/03/2011בהצלחה ובשעה טובה.
שמחה ליאורה במיוחד שאת מרגישה כל כך טוב, מרגישים את האושר "נוזל" ממך.שמחה שכבר חלה הטבה משמעותית בבריאותך ושמחה שלא התאכזבת מהטיפול הרפואי והרופאים.
בעלך קצת כעס בתחילה (אני רוצה את הטוב ביותר עבור אשתי) ואני שמחה שאכן קיבל זאת!!!
תמשיכי לספר ולדווח על ההרגשות, תחושות וכובן על הירידה במשקל.
אגב, גם שתי חברותי שכברו בזיו לפני חודש. לאחר 4 ימים הרגישו כמו חדשות. לאחר שבוע הפסיקו להן את הכדורים ןהן יורדות בקצב יפה ומרגישות נהדר.
שבת שלום ובהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)