מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- האם אחוזי ההצלחה כל כך נמוכים?רותי12/03/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותי-שאלתך טעונה הבהרה
מקס ברנר12/03/2011האם כוונתך ב:30% עולים במשקל לאחר שרוול הינה
חוזרים למשקל המקורי?
או
עולים ביחס לנקודת השפל מבלי לשוב למשקלם המקורי?
זו תופעת הריבאונד הידועה.נניח שתורידי 40 קילו, ואז תעלי בהדרגה 10 ותתייצבי.אם האפשרות הזו מטרידה אותך הרי אלו "צרות של עשירים" !האפשרות הראשונה לא נכונה למיטב ידיעתי,אבל יש כאן בטח מי שיודע יותר טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס,המידע שלי מאתר "משקל בריא"
רותי12/03/2011בפורום של ד"ר אנדריי קידר באתר www.mishkal-b.co.il
הוא ענה בהרחבה ב9.3.2011 לשאלה : טבעת או שרוול ,וסקר את 4 סוגי הניתוחים ומששם המידע שהדהים אותי ולפיו 30% ממנותחי השרוול יזדקקו לניתוח נוסף.
כדאי גם לך לקרוא את תשובתו זו - אשמח לשמוע אח"כ את תגובתך.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותי מהיכן המידע ?- תגובה
שולה זק12/03/2011אתר משקל בריא הוא אתר של עמותת משקל בריא ואף אחד לא כותב שם אלא אם אני או מנהלי העמותה מזינים חומר.
איני יודעת מאיפה שאבת מידע מה- 9.3.2011 - שד' קידר כתב. בטח לא מהאתר שציינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מהאתר עצמו
שלומי12/03/2011זה מהפורום שבניהולו של ד"ר אנדרי קידר שם הוא עונה לשאלה של אחד הגולשים בפורום
ובו הוא מציין עובדה.
באותה תשובה הוא מסביר על סוגיי הניתוחים ועל אחוזיי הסיכון שבהם ועוד דברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאחלת לעצמי כבר להיות "אחרי ,כמוך ,
רותי12/03/2011להזמין דג ,לטעום ולשבוע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה- הגעתי לפורום של ד"ר קידר באתר
רותי12/03/2011סליחה -אולי שגיתי בניסוח, אך נכנסתי
דרך " משקל בריא" ושם גם הכרתי פורום זה,כאחד מהפורומים של האתר.
מכיוון שהמידע בתשובתו מיום 9.3.2011 היה לי חדש לחלוטין החלטתי לשאול את בעלי הידע ואת בעלי הנסיון בפורום זה,ועדיין אני מצפה לתגובותיכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה-מכירה את הנתונים האלה ?
מקס ברנר12/03/2011מה אומרים רופאי הבית ?!קידר טוען שמנתוני מעקב של 5-6 שנים,30% ממנותחי השרוול נזקקים לניתוח המשך-מן הסתם מעקף קיבה.
האם יש פילוח לפי מאפיינים נוספים?מה עושים כדי לא להמנות עם ה-30% האמורים?
מעבר לתשובה המובנת שצריך לשנות הרגלים.את זה הרי כולם יודעים ומנסים להפנים במידת הצלחה כזו או אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העידוד
רותי12/03/2011אני סופרת - עוד 30 ימים...קוראת,שואלת,מתעניינת,,,ומקווה לטוב. השאלה הייתה- אם זה לא מצליח, יש תיקון? מה השלב הבא??
אני קונה את האופטימיות שלך,תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ברירה צריך לשנות הרגלים - תגובה
שולה זק13/03/2011כמנותחת ותיקה 9 וחצי שנים עם סוג ניתוח שכבר לא עושים SRVG - ירידה של 70 קילו - ברצוני להגיד - שום ניתוח ושום סוג של ניתוח לא יעבוד ולא יצליח אם אנחנו לא נשנה ונפנים שינוי הרגלים ואכילה נכונה.
הניתוח בא לעזור, הוא כלי הנותן כח להתמודד עם הבעיה, השאר בידנו. להשתמש בכלי באופן מושכל לאורך שנים ולשמר התוצאות..
אני חושבת ש- 5 שנים זה פרק זמן ארוך שאדם יכול לשנות את הרגליו ולהמשיך לשמור על השגיו - לאכול נכון ולשלב פעילות גופנית. זה מה שאני עושה היום ובמהלך השנים מאז הניתוח.
יש כל כך הרבה מה לעשות בחיי היום יום שלא צריך להשקיע את כל "המשאב" לא הנפשי וא הכלכלי רק באוכל.
שיהי שבוע טוב לכולם
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה שלום הנה הציטוט המדוייק מהאתר
אילן13/03/2011עשיתי העתק הדבק
ניתוח שרוול הוא קצת יותר קטן מניתוח מעקף, אך שיעור היבוכים הכירורגים בו דומה מאוד למעקף. מעקב הכי ארוך שידוע בספרות על הניתוח הזה הוא 5-6 שנים, וכבר ידוע ששיעור העליה החוזרת במשקל אחרי הניתוח סביב 30%, שנחשב לגבוה מאוד...כלומר חולים אלה יזדקקו לניתוח נוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצוי שרופא יענה
תמי14/03/2011רופא ידע לפרש ולהבהיר.בסך הכל כדאי לדעת לצד הסיכונים גם את הסיכויים.ואם
מתאמצים ובכל זאת נכנסים לסטטיסטיקה של 30% מה אז? מהו הניתוח הבא?
לחיי האופוטימיות שבדרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד שרופא יענה - תגובה
שולה זק14/03/2011לשאלתך הניתוח הבא הוא מעקף קיבה בדרך כלל. אפשר גם טבעת למי שמתעקש.
ברור שאף אחד לא רוצה להיות בסטטיסטיקה של ה- 30% - תלוי רק בנו!!! במי שעובר את הניתוח. אם משנים הרגלי אכילה, משנים אורח חיים .
אני מנותחת כמעט 10 שנים. ניתוח מהסוג הישן, שהרבה לא הצליחו לשמור על ההישגים , עלו במשקל ועברו ניתוח חוזר (מעקף קיבה).
כך, שלדעתי אף אחד לא יכול לתת תעודת אחריות לגבי אדם זה או אחר מה יהיו אחוזי ההצלחה.
כשמדובר בסטטיסטיקות, אני תמיד בצד החיובי של הסטטיסטיקה ולא לצד השלילי.
המשך יום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)