חברים יש לי שאלה!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חברים יש לי שאלה!
    ליאתול
    13/03/2011

הבנתי שלרובם יש נשירה זמנית של שיער שמסתדרת לאחר תקופה קצרה .
    מתי הנשירה פחות או יותר מופיע?? כי אני פחות מ-3 חודשים לאחר הניתוח והיום גיליתי שהשיער שגם כך הידלל מהלידות שעברתי מתחיל לינשור ובמקלחת פשוט נבהלתי כי גיליתי שלא משנה כמה פעמים אני שוטפת את השיער אני עדיין נשארת עם שיער שנושר במגע היד.... אני קצת דואגת לפי מה שאני רואה בהתנהלות הגוף שלי מאז הניתוח אני חושבת שהגוף שלי יותר מידיי שברירי יחסית לגודלו (שהצטמצם כמובן).

מה דעתכם מתי הנשירה אמורה להופיע???

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברים יש לי שאלה!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא חובה שינשור - תגובה

שולה זק
    14/03/2011

היי ליאתול
    לא לכל אחד/ת יש נשירה.תיכנסי לשאלות הנפוצות ותחפשי שם את לי - היא כתבה באופן מפוט את הטיפול שהיא קיבלה ובהצלחה.
    אני מקווה שגם הילה תתייחס לנושא
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילה בבקשה תקראי מה שכתבתי

ליאתול
    14/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברים יש לי שאלה! - תגובה

הילה כהן
    14/03/2011

הי ליאת
    נשירת שיער מופיעה בד"כ כשיורדים הרבה במשקל כתוצאה מהסטרס שהגוף נמצא בו וכתוצאה מחסרים תזונתיים . לא אצל כל המנותחים מופיעה נשירה ולא אצל כולם היא מופיעה באותו זמן .
    מה שחשוב הוא שתשימי לב לקחת תוספים לפי המלצת הדיאטנית שלך ולעשות בדיקות דם כל 3-4 חודשים
    אם הנשירה נובעת מהסטרס של הירידה המהירה במשקל אין הרבה מה לעשות וצריך סבלנות תוך כחצי שנה הגוף מגיע לאיזון ומתחילה צמיחה חדשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו