בת 48 נפטרה אמש

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בת 48 נפטרה אמש
    מקס ברנר
    14/03/2011

בביה"ח "השרון" בפתח תקווה,לאחר שבמהלך ניתוח קיצור קיבה שבוצע בה אירע דימום קשה שהמנתחים לא הצליחו להשתלט עליו.אין בידי פרטים מעבר למה שפורסם בתקשורת,אולם האירוע הופך את השרשור שמתחתיו לנבואי כמעט.ניתן לקרוא כתבה של ד"ר איתי גל אולם תוכן הדברים מוכר לנו היטב:העוברים את הניתוח בד"כ אינם אנשים בריאים,וקיומן של מחלות רקע הופך את הניתוח למורכב יותר.גם ההרדמה מסובכת הרבה יותר אצל הלוקים בהשמנת ייתר חולנית,ודנו בכך לא מעט בעבר.
    עדיין שכיחות מקרי המוות בשרוול (פחות מאחוז אחד )נמוכה בהרבה מההסתברות למות תוך 5 שנים כתוצאה מן המחלות הטיפוסיות המתלוות למקרים קשים של עודף משקל,כך שהמתמטיקה היא באופן מובהק לטובת הניתוח.
    שולה לא תהיה ליד מחשב בשעות הקרובות.כשתוכל-תתבטא בעניין.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 48 נפטרה אמש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם אני ראיתי הרגע... אמל'ה...

לילך.פ
    14/03/2011

ועוד בביה"ח שכל כך רציתי להתנתח שם.... מפחייייייייייייייייייייד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד קצת אנפורמציה...

לילך.פ
    14/03/2011

זה קרה לפני שבוע, הבחורה דיממה תוך כדי ניתוח והמנתח פתח את הבטן , והדימום נעצר וכנראה שנגרם לה איזה נזק מוחי... היתה מאושפזת שבוע בטיפול נמרץ אבל כנראה שמעוצמת הדימום התגובה קרתה... והיא נפטרה אתמול...עצוב מאד!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכל אלו שלפני הניתוח וגם לאלו שאחרי

שלומי
    14/03/2011

חובה לזכור סיכונים יש בכל ניתוח אפילו הקטן ביותר .
    אבל לפי הנתונים והבדיקות שעשו אחוזיי המוות נמוכים מאוד והניתוחים האלו ברובם הגדול מציל חיים.

חשוב מאוד מאוד מאוד לעבוד את כל הבדיקות של לפני הניתוח באופן יסודי ביותר!!!!

אני למשל הייתי בתהליך של כמעט שנה של חקירות בדיקות פרופסורים רופאים ממש בדיקות מקיפות בשביל להיות בטוח שאני יעבור את הניתוח הזה בשלום ובהצלחה.

לכן לכל אלו שלפני הניתוח אל תמהרו תחקרו את גופכם טוב טוב תעברו בדיקות מעמיקות ויסודיות על מנת שתוכלו לצמצם את הסיכויים כמעט לאפס של מקרים דומים

דוגמה אחת לאדם שזילזל בבדיקות :
    אותו אדם שאני מכיר אישית זיזל בכמה בדיקות ובגלל כשריו עם כמה רופאים הוא הצליח לוותר על כמה בדיקות בנוסף אותו אחד אדם לחוץ ברמות מטורפות, עצבני, מעשן בעבר, לחץ דם ולא חסרים לא בעיות
    הגיע לא מוכן לניתוח עם כמה בדיקות מפוברקות באותו יום שהשתחררתי מבית החולים ובמהלך הניתוח לאחר ההרדמה ברגע שחתכו את החור הראשון הבן אדם קיבל דום לב 5 פעמים אחד אחרי השני.
    הסיבה חומר ההרדמה שנתנו לו על סמך הבדיקות שלו היה לא נכון

לכן אל תזלזלו ושיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו