מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מישהו יודע איזה סוג ניתוחמור14/03/2011
האישה שנפטרה עברה ? זה היה שרוול??
ראיתי את זה ואני כ''כ מפחדת אני עוברת תניתוח עוד 4 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה14/03/2011עצוב מאוד לשמוע שזה קרה. צריך לזכור שמקרים של דמם לא נשלט יכולים לקרות בכל ניתוח ולא רק ניתוח בריאטרי. לא צריך להבהל מכל פרסום של מקרה בודד שקורה פעם בכמה חודשים. אנחנו מבצעים כ 4000 ניתוחים בריאטרים בשנה. חלק גדול מהמנותחים סובלים ממחולות קשות כולל לחץ דם, סכרת ולב. מחלות אלו מקצרות את החיים - הוכח בעבודות מחקר -.
ניתוח בריאטרי, כמו כל ניתוח אחר, כרוך בסיבוכים כולל דמום, דליפה, תסחיף ריאתי ועוד. אחוז הסיבוכים הוא נמוך מאוד ומגיע לכ 2-3% . תמותה בניתוחים אלו גם נרשמה והיא פחות מ 0.5%. לסיכום התועלת בניתוחים אלו עולה בהרבה עלהתחלואה והתמותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב יותר לשאול שאלה אחרת
יניב15/03/2011מה הסיכוי שלי לחיות כשמן וכמה זמן?
מה המחלות שאסבול מהן ועד מתיי?
וכמו שאמר הד"ר הנפלא כמי שנותח בידיו ללא ספק התועלת והאושר מן התוצאות והבריאות והעלמות כמעט מוחלטת אם לא מוחלטת של המחלות הנלוות ואלו שעלולות להיווצר גם אם אינן כעת בצירוף איכות חיים מעולה ושיפור בתפקוד בכל המובנים שווים גם סיכון של יותר מחצי אחוז מוות בניתוח.
דרך אגב
רופא שניים שאני מכיר ,בעבר אחת נפטרה לו בעת טיפול סטנדרטי
אז מה? לא הולכים לעקור שן כואבת??
ולדוגמה שלנו
אם יש סכרת מה הסיכוי למות מהיפר גליקמיה או היפו?
אם יש כבד שומני מה הסיכוי למות משחמת כבד?
אם הכולסטרול גבוה מה הסיכוי למות מסתימת עורקים או שומן שמקיף את הלב הגורמים להתקפי לב גם באנשים בריאים יחסית קל וחומר כבדי משקל.
הרשימה והסיבות ל-למה כן האמיני לי ארוכות יותר מלמה לא
עוד ברשימה :
אי מציאת בן זוג
ירידה בתפקוד המיני
עייפות
ילדים שיהיו בריאים ונזכה לראות אותם גדלים מתחתנים ומביאים לנו נכדים
ועוד u name it הכל שווה את הסיכוי לעומת הסיכון
בהצלחה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודות ליניב ולשלומי המעודדים
רותי15/03/2011אתם מקסימים ותגובותיכם תמיד מעודדות . אינבם מזלזלים בחששות אך מסתכלים על המכלול ונותנים לי חשק לקוות שהמועד יגיע מהר וגם אני אהיה "אחרי".
עוד 28 ימים !!!...........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)