מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ד"ר אחמד מחאגנה!!!!הצלת לי את החייםהנא חורי14/03/2011
ממשששש כךךךך..חברההה הוא ממשששש הציל את החיים
אני היה לי טבעת בקיבה וסבלתי המון מצרבות וגרמה לי להמון בעיות גם דלקות ריאות מצד אחד היה קשה לי לוותר על הטבעת כי זה מה שמחזיק אותי רזה 10 שנים אבל7 מהם סבלתי ולא הייתי יושנת בלילות שלא נדבר שלא יכולתי לאכול כלום כי היה גורם לי לצרבת קשה מאוד.ועשיתי את כול הבדיקות בעולם ולא גילו כלום עד שיום אחד החליטו שיש דלקת חריפה בקיבה ושחייבת להוציא את הטבעת למרות שלא רציתי כי אני לא רציתי לחזור ולהשמין :-(..ואני מנצרת עילית אז הפנו אותי לרופא מאוד ידוע ומומחה ומהוותיקים בתחום והבטיח לי שיוציא לי את הטבעת ובאותו ניתוח הוא יעשה לי את ניתוח המעקף וזה ממש זה מה שרציתי וקבע לי תאריך לניתוח שהיה אמור להיות אחרי שבועיים.ואמא שלי לחצה עלי שאנחנו צריכים ללכת להתייעץ עם ד"ר מחאג'נה שהכרנו אותו חודש לפני במהלך ניתוח לאבא שלי בעניין אחר.ואז הלכנו לביקור פרטי אצלו כי הוא לא בסל קופת חולים כללית "למרות שלא מבינה את השטות הזו איך קופת חולים כללית לא חוטפת רופא כזה לקופה שלה " ואז לא יודעת איך ולמה ומדוע החלטי שרקקק הוא יעשה לי את הניתוח וסמכתי עליו בעיניים עצומות למרות שהוא לא אמר לי משהו שישמח אותי :-( הוא אמר שהוא לא יעשה לי כלום חוץ מלהותציא את הטבעת וזהוווו בכיתי המון והתחננתי אליו שיעשה לי את הניתו ההוא ישר והוא סירב :-(אבל סמכתי עליו.ואכן כן עשיתי את הניתוח אחרי המון מאמץ כי הוא לא שייך לאזור שלי והיה צריך אישור ממנהל המחוז של קופת חולים כללית.אבללל הייה שווההה כול המאמץ שלא נדבר שאחרי הניתוח ב3 ימים הייתי כבר בעבודה הוא ממש קוסם..ואחרי חודש מהניתוח עליתי 10 ק"ג וזה מה שלא רציתי ושוב התחילו ההתחנוניות לד"ר מחאג'נה שלעשות לי את הניתוח השני ושוב סירב :-( ואמר שחייב המקום להתרפות..:-( ושוב דיכאון ובכי :-( אבל סמכתי עליווווווווווו בהכוללל
ולפני יומיים הייתי בגרמניה ושם פגשתי רופא בכיר בבית חולים פרטי וידוע מאודד שם וסיפרתי לו על המקרה שלי ושאני בדיכאון כי עליתי עד היום 16 ק"ג ואז אמר לי שהרופא הזה ששמו ד"ר מחאג'נה הציל לך את החיים ושהרופא שאומרים שהוא מהוותיקיםםם בתחום שמנהל במחלקה בבית חולים ****שבאזור שלי הייה יכול באמת לעשות לי 2 ניתוחים באותו ניתוח אבל מה שבטח שהייהי היום מחוברת לכמה מכשירים בבית חולים...ואמר שחייבים במקרים כמו שלי לחכות 3 חודשים עם ביקור צמוד ואז ניתוח חדש...וזה באמת מה שד"ר מחאג'נה אמר :-)
אזזזז תודהההה ד"ר אחמדדדד
ותודה לאלוהים ששלח לנו אחד כמוךךך לעולם :-)
מאחלת לך רק טוב והכי טוב בעולם כי מגיע לך :-) כי אתה ממש רופא מס 1 בארץ ואולי גם בעולם :-) ולא רק רופא נפלא אלה גם בנאדם מקסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכיר את התחושה ויש משותף
יניב15/03/2011קודם כל גם אני מנצרת עלית במקור-היום כרמיאל
גם לי הייתה טבעת שלא הצליחה אבל חוץ מאי נוחות והקאות ובעיקר ירידה באיכות החיים ללא הצלחה בירידה בטווח הארוך לא היו סיבוכים
גם אני נותחתי 3 פעמים
1 טבעת
2,3 הוצאה ושרוול
גם אני נותחתי אצל אותו מלאך ואדם בעל כל המעלות
גם אצלי סירב לבצע 2 ניתחים באחד והמליץ לחכות
אבל היום שנה אחרי ו66 ק"ג פחות אני יכול לומר בוודאות כי ההמלצה שלו וההכוונה ובזכות היידע והניסיון האנושיות וההתעקשות על 2 ניתוחים ולא במבצע חיסול
הם אלו שגרמו לי להיות בטוח בבריאותי
המון הצלחה בהמשך
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב ...
הנא חורי15/03/2011אני מאוד שמחה לתוצאות שהגעת..
אבל הבעיה אצלי זה ממששש בעיה רצינית.. כול קילו שאני עולה יומיים לא יושנת:-( קל מאוד לעלות אחרי הוצאת טבעת כי חילוף החומרים אצלי בגוף ממששש על הפנים...אז אם אני אוכלת הכי מעטטט שיש אני משמינה ...אני מחכה לכול רגע שיגידו לי מחר הניתוחחח... :-) אני עוד לא החלטתי מה לעשות שרוול או מעקף :-)
המעקף יותר מסובך אבל אני לא רוצה שרוול שאחרי זה לא יכולה לאכול פירות או לימון או חמוצים כמו שהיה לי בטבעת :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבין אתך
יניב15/03/2011כן קשה לי לאכול דברים מסויימים ויש צרבות פה ושם
אבל לשמחתך הרופא שינתח אותך מנתח בכל השיטות
יחד תגיעו להבנה אני בטוח
לגבי ההשמנה מ"אויר"אני מכיר את זה גם לי היה ככה
זה יעבור ובינתיים נסי להיות חזקה
בהצלחה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואווווווו מצמרר....
לילך.פ15/03/2011כל הכבוד לד"ר מחאג'נה.... מזל שיש אנשים כמוהו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד לרופא הידעןן הסבלני
רותי15/03/2011כ"חדשה" קראתי את התשובות בפורום וודפדפתי אחורה בשקדנות והתפעלתי מהרופא המקסים שעונה תשובות מלאות וקשוב לפונים -במפגש הכרתי את יארא וכאן בפורום הבנתי כי 4.4.11 זה מועד הניתוח שלה נקבע אורגן על ידי הרופא בעקבות פניה שלה לפורום,,,,אכן -כל הכבוד וישר כח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי!!!
הנא חורי15/03/2011ניתוח של מי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לכל מה שנאמר על ד"ר מחג'נה
ליטל15/03/2011אתמול הייתי אצלו בביקורת לאחר 7 חודשים ונזכרתי למה עשיתי דווקא אצלו את הניתוח. מעבר לכך שהוא רופא מדהים הוא גם אדם מדהים המשרה ביטחון על המטופל. אני הגעתי לד"ר מחג'נה בעקבות הפורום ואחרי שהייתי בהתייעצות אצל רופא אחר שבעקבות השיחה איתו והיחס שלו או יותר נכון להגיד החוסר יחס שלו, יצאתי עם דמעות והחלטתי שאני לא רוצה לבצע את הניתוח. כשהגעתי לד"ר מחג'נה הכל השתנה, החיוך, ההקשבה, ההסבר המפורט שנתן לי ולמשפחתי והכי חשוב הביטחון שהוא נותן שיש על מי לסמוך ויש עם מי לדבר ויש למי לפנות (ואני אכן פניתי, לפני הניתוח לא חסכתי בשאלות והיו לי המון פחדים) הוא תמיד היה זמין בשבילי ותמיד ענה בסבלנות, בהבנה והסכים לקבל אותי ל"שיחות עידוד" מספר פעמים לפני הניתוח.
לכן אני מסכימה עם כל מה שנאמר עליו, הלוואי וכל הרופאים יתייחסו למטופלים שלהם כמוהו, אין עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוווו
הנא חורי15/03/2011אני מאוד שמחה שכולכםםםם כבר מבינים מי זה ד"ר אחמד מחאגנה פשוט גדוללללל
קוסםםםם.... :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוווו - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה15/03/2011תודה רבה לכולם על המחמאות.
הנא: שמחתי מאוד שהגעת עד גרמניה על מנת להפנים את הפתגם הידוע: " החפזון מן השטן"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת מרגש
רוזי15/03/2011בהצלחהההה בהמשך ואין ספק שהוא בין הטובים והאנושיים דר מחגאנהההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)