מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הצילו...עפרה16/03/2011
שלום לכולם...
יש לי בעיה היסטרית... פסיכולוגית או...?
אני שלושה שבועות לאחר שרוול הייתי היום (16.03.11) בביקורת...
ירדתי 10ק"ג אבל לצערי ראיתי היום עליה של 1 ק"ג... הכל נעשה לפי הספר...
יש סיבה לדאגה..? האם כל הסבל הכרוך בניתוח הסתכם בירידה כזו ובעליה איטית ?
תשובות... הלווווו... הצילו... :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגעי מיד אבל!
לילך.פ16/03/2011אני היום בדיוק חוגגת חודש עם ירידה של 8 קילו תקועה כבר שבועיים וחצי... ויש ימים שאני עולה על המשקל והוא מראה עליה של קילו ואף קילו וחצי ויש ימים שזה יורד בלי שום קשר...
ועוד אני מתאמנת פעמים בשבוע... תרגעי ואל תתייחסי למשקל דברי איתי עוד חצי שנה עם 30-40 קילו פחות... רוצה התערבות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמן כן יהי רצון!!!!
דניאל16/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוכרת את נחמן שי במלחמת המפרץ ?
מקס ברנר16/03/2011"תשתו הרבה מים"
זה גם כדי להרגע וגם בשביל המטבוליזם
אבל אני מבין את הלחץ שלך-רצות כאן באתר תחרויות בין האנשים מי מוריד יותר מהר !!
אז הנה לך כמה כללים:
בוגרי מעקף מורידים יותר מהר
צעירים מורידים יותר מהר
אנשים שעשו מעט דיאטות מורידים יותר מהר מאנשים שעלו וירדו מאות ק"ג לאורך חייהם
גברים מורידים יותר מהר
שריריים מורידים יותר מהר מהרופסים
וחוץ מזה יש שבועות שלא מורידים בכלל
תישקלי פעם בשבוע ותמדדי את עצמך על ההישג בעוד 6 חודשים
ובינתיים אל תיכנסי לדכאונות,כי השוקולד שעוזר לצאת מהם (ראי הכינוי שלי )דווקא עובר יופי בשרוול !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולכם ובמיוחד על זריקת ההרגעה
עפרה16/03/2011אין ספק שהלחץ גובר במיוחד שרוב האנשים שמסביבי ששמעו שאני עושה את הניתוח עודדו ואף אמרו : " יו... עכשיו תראי כמה תרזי ומהר..." אז כנראה שלא היה להם מושג...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופרה יקרה
רוזי17/03/2011תירגעי אין מה לחשוש יש מישקל שמשחק תלוי מתי נישקלת בבוקר ערב לילה בטח לא עליתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)