מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- זה קרה גם לכם?ג'ו17/03/2011
בשבוע האחרון אני כל הזמן רעב וחזר לי חשק מטורף לציפס ולחם ובורקס וכל הדברים הרעים
בנוסף, למרות שאף פ'ם לא אהבתי מתוק פתאום בא לי גלידה ושוקולד כל הזמן
אני מרגיש כאילו בקריז ולמרות שהכמויות שאני מכניס הן נורא קטנות עדיין אני מרגיש כאילו יש לי איזה חתול בבטן שכל הזמן דורש עוד ועוד
איך עוצרים את זה בזמן??????
וזה אחרי ש-4 חודשים מהניתוח אני שומר באדיקות, לא מכניס פחמימות, אוכל את מה שצריך וכו וכו וירדתי כבר 35 קילו
אני מפחד להיכנס לסטטיסטיקה של אלו שעלו בחזרה את הכל אחרי הניתוח ואני מפחד שאני אתחיל להרחיב את הקיבה
נ.ב.
ביום יום אני בקושי מצליח לאכול, לפעמים אני אוכל סלט בצהריים וקצת ספגטי בערב וקפה בבוקר וזהו
איך שמגיע יום חמישי בערב, כאילו הבטן אומרת "ברוך השם הגיע סוף השבוע-יאללה בלאגאן" ואני מסתובב ליד המקרר כל הסופ"ש
עצות????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראשית-הרעב גובר עם הזמן וגם התשוקה
מקס ברנר17/03/2011ל"אוכל זבל"
מה שמוזר לי בתיאור זה התפריט שאתה מתאר
אני לא דוגמה-אני רעב לכל אורך היום ואוכל 7-8 פעמים ביום
אבל התפריט שלך-קפה,סלט וספגטי דפוק באותה מידה !!!
ראשית-אתה אמור לאכול 6 ארוחות ביום-אחת לשעתיים וחצי-שלוש
שנית-התפריט שלך מכיל בעיקר פחמימות.היכן החלבונים?היכן קצת שומנים?בורא עולם לא תכנן אותנו לחיות מ-400 קלוריות ליום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מאזוכיסט??? - תגובה
שולה זק17/03/2011ג'ו...........האם שמעת על תפריט מאוזן??????????? האם ידוע לך שרצוי, מומלץ וצריך להיות במעקב של דיאטנית בחודשים הראשונים לאחר הניתוח?????? האם ידעת שצריך לאכול כל 3 שעות, ארוחות קטנות, ללעוס היטב ולשתות הרבה בין הארוחות??? בקצב כזה (קצת סלט וספגטי) תגיע מהר מאוד לתת תזונה וחוסרים של ויטמינים ומינרלים.בסוף שבוע זה - תתחיל לאכול מסודר כל שלוש שעות ותעסיק עצמך גם בדברים נוספים (טיול בטבע ולא סביב המקרר) ותראה שאם תטפל בעצמך כראוי גם תרגיש בהתאם.
בהצלחה וסופ"ש נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)