שאלה לגבי בדיקת מאמץ לפני ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי בדיקת מאמץ לפני ניתוח
    אילן
    18/03/2011

אז קודם כל סגרתי על ניתוח באסותא, עוד חודש וחצי.
    מנותח אצל דר' מינץ.
    יש לי בדיקת מאמץ + אקו לב בקרוב,
    מלבד זה שאני מפחד מהניתוח,
    אני מאוד מפחד מבדיקת מאמץ.
    עשיתי אחת לפני כמה שנים,
    וזה חתיכת מאמץ.
    עם המשקל שלי היום -
    איך אני אמור לרוץ על ההליכון?
    אני אתעלף מהר מאוד, הרגליים שלי יקרסו...
    מישהו בכושר נמוך עבר את זה לאחרונה?
    תודה על העידוד והתמיכה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי ערן

יעל הצפונית
    18/03/2011

קודם כל שיהיה לך בהצלחה בניתוח והחלמה קלה.
    אני עברתי אותו לפני חודש וחצי והחלמתי היתה קלה מהמצופה.
    עברתי כמוך את בדיקת המאמץ ואני יכולה להרגיע אותך.
    גם לי לא היה כושר כי לא עשיתי שום פעילות גופנית לפני כן. דבר ראשון ממני לא בקשו לרוץ אלא בהדרגה בהדרגה מעלים את מהירות ההליכה. אתה עושה כמיטב יכולתך, ויכול לבקש מהם לעצור אם זה בלתי אפשרי מצדך להמשיך. הם לא מכריחים לעשות מעבר למה שאתה מסוגל. אני חושבת שרק למי שיש באמת כושר טוב וההליכה מהירה מאד הם מבקשים לרוץ. אבל ממך בטח לא יבקשו. כך לפחות היה אצלי.
    שיהיה לך בהצלחה ובקלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת ה מאמץ של הכושר ה"פגום" שלי

רותי
    18/03/2011

באוקטובר עברתי בדירת מאמץ כדי לחדש מנוי בחדר כושר....לחדר יש כושר אך הכושר שלי הלך פייפן - פעם היה ...התחלתי אך מהר נשברתי ולא אילצו אותי להמשיך....כעת הקרדיולוג נעזר בממצאים אלו למתן האישור לניתוח.
    לפני מספר שנים הייתי בטטת כורסה והקרדיולוג יעץ לי עצה חכמה : לשלם באופן פרטי לבית חולים עבור התעמלות של שיקום הלב כדי לאמן את הגוף ולבנות כושר.. וכך אני שהתביישתי ללכת לחדר כושר בגלל היותי שמנה - הייתי שם 3 חודשים פעמיים בשבוע ומשם יצאתי לחדר כושר ואפילו לקחתי שעורי שחיה ועבורי זה היה מהפך -מעולם לא הייתי קודם בבריכת שחיה...הבושה חלפה עברה ושקמתי את דמוי הגוף שלי.
    לאחר הניתוח - עוד 25 ימים ו ה ה ח ל מ ה המהירה אקח שוב שעורי שחיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי בדיקת מאמץ לפני ניתוח - תגובה

שולה זק
    18/03/2011

שלום ערן,
    במקרה זה אל תהיה גיבור. תלך לבדיקה ותתחיל לעשות אותה. בשלב שאתה מרגיש שאינך עומד במאמץ תבקש לעצור. אני חושבת שהזכרון יותר חזק מהמציאות ואתה חושש יותר מידי. אני מקווה שמקס ברנר יענה לך בהרחבה כי הוא עבר בדיקה זו ולא שמענו שהתלונן.
    תחשוב קדימה וחיובי ותראה שגם זה יעבור
    בהצלחה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערן-זה המידע שחיפשת !!

מקס ברנר
    18/03/2011

לא יודע מה הנתונים שלך,אבל אתה כנראה לא מבוגר במיוחד,או שמן במיוחד אם עוד יש לך זכרונות של ריצה...
    אני עשיתי את מבחן המאמץ בגיל 50 ובמשקל 148 קילו,והפעם האחרונה שרצתי היתה כשהייתי בקורס קצינים בראשית שנות ה-80.
    המבחן מיועד לברר את מצבך האמיתי.זה לא שאתה צריך לקבל אישור רפואי לקורס מטפסי הרים !מחברים אותך למוניטורים שבודקים את לחץ הדם ופעילות הלב,וגם מבקשים ממך לדווח מתי יותר מדי קשה לך-כשאין לך אוויר או כשכואבות לך הרגליים.
    אם ספורטאי צעיר ירוץ 20 דקות,בפרוטוקול בדיקה תובעני,עד שיפסיקו את הבדיקה,הרי אצלי זה הסתיים אחרי 5 דקות של הליכה עם שיפוע קל.
    חשתי קשיי נשימה וכאבי רגליים ובלי וויכוחים הפסיקו את הבדיקה.
    מאחל לך שאצלך פרק הזמן יהיה כפול !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה

אילן
    18/03/2011

לך ולכל מי שמעלי.
    הרגעתם אותי.
    עכשיו אני יכול לישון בשקט
    (עד הלחץ לפני הניתוח... בתחילת מאי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבטחתי לך שמקסי ירגיע - תגובה

שולה זק
    18/03/2011

הוא הרגיעות הפורומי שלנו. אין עליו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ערן

רוזי
    18/03/2011

לפני הניתוח הייתי אמורה לעשות זאות בעקבות אסמה לא עשיתי אז תעשה אקו לב אם אתה אסמתי אין סיכוי שתעה את זה חג שמח רוזי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו