חזרה ליציאות רגילות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חזרה ליציאות רגילות
    שלמה מסאסא
    19/03/2011

עברתי ניתוח מעקף קיבה ביום שני. מיום שישי יש לי רק גזים ואין כלום.האם זה רגיל או שיש איזו בעיה.
    שמח שעשיתי זאת ולא מצטער על החלטה שקיבלתי.תעזרו לי לעבור בדברים שאין לי תשובות.
    תודה שלמה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה ליציאות רגילות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• די נפוץ שפעולת המעיים לא סדירה

מקס ברנר
    19/03/2011

בשלבים הראשונים.יש שמשלשלים,יש שסובלים מעצירות ואחרים סובלים לסרוגין משניהם.
    מה אתה אוכל בימים האחרונים? אולי עוד אין מה להוציא?! חשוב שתשתה הרבה ככל הניתן ושתהיה בתנועה לפי כוחותיך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיוני

ליאורה
    20/03/2011

נשמע כמו מה שאני עברתי, (נמצאת שבועיים אחרי הניתוח) אקטיביה מאד עוזרת לשחרר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמח לעזור לך בכל דבר. - תגובה

שולה זק
    20/03/2011

תוכל להתקשר אלי ואתן לך את הטלפון של עופר שעבר ניתוח מעקף קיבה באוגוסט האחרון.
    כפי שמקס כתב לך - לשתות הרבה ולזוז.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו