חודש וחצי אחרי ניתוח טבעת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חודש וחצי אחרי ניתוח טבעת
    ליזה
    20/03/2011

אני לא אכלנית גדולה במיוחד הבעיה שלי היא שתיה שאני לא שותה הרבה ולא עושה התעמלות יש לי מספיק מה לעשות בבית אבל יודעת שזה לא התעמלות אבל עייפה לספורט לא חסר לי מה לעשות אמא ל6 ילדים השמנה גם כתוצאה של הריונות הפלות לידות אכילת יתר בטוח שלא..... אני אחרי ניתוח חודש וחצי ירדתי בקושי 2 -3 קילו סגורה על 4 מה יהיה לפי דעתם אוכלת פחות או יותר אותו דבר נכון שקצת פחות פחות לחם ופחות עוגיות ועוגות אבל מה יהיה לעתיד מה עוד אני צריכה לעשות ?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חודש וחצי אחרי ניתוח טבעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת לגשת לדיאטנית - תגובה

שולה זק
    21/03/2011

עבודות בית לא נחשבות לפעילות גופנית במובן של שריפת אנרגיה ועיצוב הגוף. זה שאת אוכלת פחות כמויות עדיין לא אומר שאת צורכת פחות קלוריות.
    את חייבת לגשת לדיאטנית לקבל ממנה תפריט מתאים ומאוזן ולהתנהל על פיו ולהיות במעקב צמוד לפחות חצי שנה מהניתוח.
    אחד הדברים הכי חשובים בכל דיאטנ וגם לאחר ניתוח קיצור קיבה - זה להרבות בשתיה. את חייבת לשתות מינימום ליטר וחצי ביום ורצוי אף יותר.
    לא ציינת גובה ומשקל ומה היה ה- BMI לפני הניתוח, תבורכי ותברכי על ה- 3 קג' שירדת - כל ירידה ברוכה.
    גשי לדיאטנית ובררי איך עליך להתנהל על מנת לאכול נכון, לא להגיע לחוסרים של ויטמינים ומינרלים ובמקביל לרדת במשקל.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו