מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כמה? לגבי "שרוול" :רותי21/03/2011
כמה ימים שוהים בביה"ח לאחר הניתוח ?
כמה זמן אחר הניתוח מותר להינות משהות קצרה אך מהנה במים חמים ומינירליים -כגון, חמי יואב.
תודה לעונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה- תגובה
שולה זק21/03/2011שלום רב,
בדרך כלל האיפוז הוא בין יומיים לארבעה.
לגבי ים, בריכה, חמי יואב, חמת גדר רצוי להמתין חודש עד שישה שבועות. יש לתת לתפרים להתרפא ולהגליד - החיצוניים והפנימיים - על מנת למנוע זיהום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה
רותי21/03/2011עוד שלושה שבועות לשאלות של "לפני"...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו נתגבר - תגובה
שולה זק21/03/2011לא נישבר...ושמחים לעזור תמיד.
הזמן רץ רותיקבה. חשבי על זה שבמפגש הבא את אחרי חחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלושה שבועות לניתוח,ובמילים אחרות
מקס ברנר21/03/2011שבוע לתחילת "דיאטת נווה תרצה".אם את חובבת פחמימות פשוטות-תהני וותתחילי להתרגל לפרק דל המתוקים המתחיל בשבוע הבא.גם בשלב זה נתמוך בך ונחזק את ידייך כמנהג המקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוה תרצה לאתרצה? אין ערעור לעליון?!
רותי22/03/2011מקסי תודה על הפרשנןת לנושא "העונש המקסימלי "
שמעסיק כעת את פרשני ערוץ 22* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותי נא להתאפס- תגובה
שולה זק22/03/2011מקסי מתכוון לדיאטת דלת פחממות או דיאטת חלבונים שעליך לעשות לפני הניתוח במשך שבועיים על מנת להקטין את הכבד השומני ולהקל על מהלך הניתוח.
מקסי נתן לתפריט זה שם חדש " תפריט נווה תרצה".
אין כאן שום פרשנות פוליטית ואנחנו גם לא גולשים לפוליטיקה בפורום זה....אלא אם יהיה לנו ח"כ שיזדקק לתמיכתנו.
המשך יום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מה לערער, להרהר, כי שולה תמיד
רותי22/03/2011צודקת יותר!
חן חן יקירתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה תלוי בגודל הכבד שלך
מקס ברנר22/03/2011ובהנחיות של ד"ר שוורץ.ככל הזכור לי מהמפגש את לא שמנה במיוחד.לדעתי דודותיי ודודות אמי-שחלקן הגיעו לגיל 90 פלוס-מינוס-היו גדולות ממך בכמה מספרים.ייתכן שאת יכולה קצת לחפף.
אני-כמו שקראת בוודאי בשקיקה ביומן המסע הטרום בריאטרי שלי-מאד חששתי שייפתחו לי את הבטן בגלל "כבד האווז המפוטם" שהיה לי,ולכן דקדקתי.
יש רבים שעשו את זה הרבה יותר קליל,אבל כמו שכתבתי לא פעם,אם אתה בן 25,שוקל 123 קילו,וזו הבעיה הרפואית היחידה שלך בחיים-אתה יכול להרשות לעצמך הרבה יותר גמישות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי מחר בערב אפגש עם הרופא ואדווח
רותי22/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלתי 3 שבועות ב" ישיבת הסדר חלבון"
רותי23/03/2011הרופא החביב בקש שאכנס ממחר למערך דיאטה של חלבונים....ובלי ערעור או הרהור הוסיף לי שבוע יותר ממה שאתם נדרשתם. ואני כבר חשבתי שלא יזכיר זאת בפגישה הערב. תמיד יש לי מזל ,אך אני יודעת שאעמוד באתגר כדי להקל על הניתוח ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מקלה על עצמך- תגובה
שולה זק23/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי את הודעתך רותי
מקס ברנר24/03/2011(הייתי בתאטרון )ואני מבין שגם את תתענגי על הדיאטה הייחודית.שימי לב שיש כמה גרסאות לדיאטה דלת הפחמימות-לא יודע אם קיבלת תפריט ספציפי מהמנתח.
בשאלות נפוצות תמצאי את הגרסה של חיה שווייגר.זו הגישה הכי קשוחה ויש קלות ממנה.היא שהולידה את המונח "דיאטת נווה תרצה" כי רק בתנאי כליאה אפשר לעמוד בה!
אחרי 3 שבועות במתכונת הקפדנית אני חושש לשלומו של ד"ר שוורץ.אם לא יידאגו להרדים אותך לפני כניסתו לחדר הניתוח,את עלולה להסתער באגרופים קפוצים ישר על הצוואר שלו !ממליץ על מה שקרוי בלשון המקצועית MODIFIED ATKINS שהוא דיאטה קצת יותר סלחנית.אם יהיו לך שאלות ספציפיות-הפורום לרשותך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטת ישיבת ההסדר חלבון
רותי24/03/2011ישיבה= רצוי לאכול בישיבה / ד"ר שוורץ בקש ממני להקפיד על טיב המזון ולא על כמויות. המטרה אינה הורדה במשקל,אלא השפעה על הכבד : לכן ההקפדה על התפריט היא עקרונית. אתמול הדפסתי את הדיאטה של חיה שווגר מהפורום ( שולה העלתה זאת בפורום ב- 02.10.10 ) -
איזה כייף לי,עוד שעה עוקרים לי שן ויאסר עלי לאכול שעתיים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)