מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- במיוחד לד"ר מחאג'נה ולפורום כמובןמירב שכזאתי21/03/2011
מעין פרומו ל-מה שתראה באפריל הקרוב :-P
"חמאה, זה חמאה.... את יודעת מה זה חמאה?"
(מתוך הבוקר האחרון לאשפוז)
;-)
מירב
בת 32 כמעט
ניתוח שרוול
ספטמבר 2010
רמב"ם
77 ק"ג
1.71 גובה
עוד קצת לרדת ו... זהו :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחמאות לך - תגובה
שולה זק22/03/2011כל הכבוד. דר' מחג'נה נתן לך את הכלי ואת השכלת להשתמש בו כראוי.
המשיכי והצליחי.
יום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה
מירב שכזאתי22/03/2011זה כל הקסם :-]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמיוחד לד"ר מחאג'נה ולפורום כמובן - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה22/03/2011כל הכבוד מירב. האמנת בעצמך ובחרת את הדרך הנכונה. תמשיכי ותצליחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה ירדת ? את נראת מדהים
לילך.פ22/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לילך
מירב שכזאתי22/03/2011בשיא השיאים שקלתי 120 ק"ג (אם לא יותר)
בסה"כ, לפני הניתוח ואחריו - 43 ק"ג.
עוד קצת... רק עוד קצת נותר לי :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך, אפשר בבקשה לקבל את התפריט השב
דידי23/03/2011אפשר בבקשה לקבל את התפריט השבועית שלך,נכון לעכשו.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט לאחר חודש ושבוע
לילך.פ23/03/2011למי שביקש :
בוקר : 2-3 קרקרים/פרכיות/פתית/צנים +גבינה לבנה 5% + ירק קלוף
ביניים : גביע יוגורט
צהרים : 2 קציצות/דג/עוף/שניצל +פירה /אורז/קוסקוס/אפונה +ירקות מבושלים או טריים
ביניים : פרי
ערב : 2-3 קרקרים או... גבינה /טונה /ביצה , סלט ירקות
במהלך הערב : יוגורט+פרי או קרקרים +אבוקדו/טחינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתאבון, עזרת לי, תודה רבה.
דידי23/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוק
מירב שכזאתי22/03/2011אני לא מצטערת לרגע על הניתוח,
על אף המגבלה היחידה שמפריעה לי - לא אוכל לאכול קניידעלעך בפסח :-D
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי אמר שלא תוכלי לאבול כמה ביסים מה
שולה זק22/03/2011נהפוך הוא תתני 2 נגיסות ותרגישי טעם גן עדן ותהיי שבעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לא לא
מירב שכזאתי22/03/2011אני מכינה קניידעלעך אלוהיים,
ואי אפשר להסתפק בביס ורבע.
זו ה-סטייה שלי ;-)
חבל שאסור,
אבל מעדיפה לא להסתבך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב אנא הקשיבי- תגובה
שולה זק22/03/2011הגדולה של הניתוח שהוא עוזר לנו לשנות הרגלי אכילה ולהתגבר ביתר קלות על הפרעות האכילה שלנו.
אני נגד להימנע מאוכל והכוונה - נגד להימנע ממאכלים שאחנו אוהבים.
אין שום מניעה לשבת בארוחת ליל הסדר ולאכול עם כולם ולאכול גם קניידעלה אחד. הרי במילא יותר מזה לא תצליחי.
ירדת יפה והפנמת את השינוי. עכשיו עליך לעבוד על עצמך שאת אוכלת רגיל, מאוזן , כמויות קטנות, כל שלוש שעות.
ממליצה בחום לפנות לדיאטנית לקבל תפריט ולהתייעץ איתה.
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מירב שכזאתי22/03/2011איישם את הצעותייך :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירבבבבבבבב
ריקי22/03/2011כל הכבוד בובה את ניראת מצויין .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ריקי
מירב שכזאתי22/03/2011:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)