דיאטת חלבונים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• דיאטת חלבונים
    שרה
    23/03/2011

שלום לכולם,
    בשעה טובה אחרי הרבה קשיים נקבע לי תור ל 30/3 לניתוח קיצור קיבה אצל פרופ רובין בתל השומר.
    שכחו להגיד לי שצריך להיות בדיאטת חלבונים 3 שבועות , אני התחלתי מיום 22/3 את הדיאטה השאלה שלי מה אפשר לאכול אני פשוט אוכלת - ירקות+גבינה
    בשר+סלט אני כל הזמן רעבה מה אפשר להוסיף.
    נוסף לכל זה אני בהפסקת עישון . צריכה רעיונות מה לאכול..
    תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטת חלבונים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת חלבונים

לילך.פ
    23/03/2011

זאת בהחלט דיאטה מייאשת ... תרשמי בחיפוש דייאטת "נווה תרצה" ותראי מה רשמו כאן לגבי הדיאטה הזאת לגבי הזמן... יש אומרים שמספיק שבועיים אני אישית גם את זה לא עשיתי כי המנתחת שלי אמרה לי שאין לי כבד מוגדל רק שומני כמו אצל רוב השמנים אז שאני לא אלחץ אם אפול פה ושם וכך יצא שכמעט תמיד נפלתי במיוחד יומים לפני שתקעתי 5 המבורגרים (בכוונת תחילה...) כך שאם אין לך כבד מוגדל תרשי לעצמך לרמות... עליי...

ולדבר החשוב באמת !!!

העישון - אני הפסקתי לעשן שבועיים לפני אבל עד יום לפני הניתוח "גנבתי" שאכטות פה ושם ... אבל מיום הניתוח החלטתי שאני מנצלת את חלון ההזדמנויות הזה של להפסיק לעשן ולא לעלות במשקל וככה היה ואכן היום אני גמולה חודש ושבוע אחרי 22 שנות עישון!!!!

אז שיהיה בהצלחה ... והכי חשוב שלא תחזרי לעשן אחרי ניתוח אם כבר מבריאים מכל התחלואות אז קודם כל העישון
    בהצלחה שוב

לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך -אני מחזיקה לך אצבעות

רותי
    23/03/2011

הפסקתי לעשן לאחר שנים רבות של עישון כבד.אז לא היתי רזה בכלל אבל חלפו 13 שנים ועליתי 30 ק"ג... זו תחושה נהדרת לדעת שהפסקתי התממכרות. מפסיקים וזהו- לא מעשנים יותר אפילו סיגריה אחת! אסור!!!! .חבל שגמילה מהתמברות לאוכל אינה מפסיקה את הצורך וההתעסקות באכילה. אני מעודדת ממנותחים שמעידים כי כעת קל להם יותר ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיהיה בהצלחה רבה

ליאורה
    23/03/2011

להיגמל מעישון זה גם אחד הדברים החשובים ואני מאחלת בהצלחה רבה. אני עישנתי 2 קופסאות ליום במשך 18 שנה ואני גמולה כבר 15 שנה, אז שיהיה בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו