מי יתן ויהיה יועץ פסיכולוגי בפורום

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מי יתן ויהיה יועץ פסיכולוגי בפורום
    רותי
    25/03/2011

אף אחד לא היה בלידתו 40 BMI.אני שקלתי בלידה 2.700 ק"ג.לא "סתם" השמנתי / השצמת / השמנתם....

כולנו למודי דיאטות והבטחות שיותר לא נשמין, וסתם נהוג להשמיץ שמן כי אין לא כוח רצון , אך לא להתייאש ושוב לנסות ולנסות זה מוכיח נחישות שנכשלת.
    טולסטוי אמר:" כל המשפחות המאושרות דומות זו לזו, כל משפחה אומללה - אומללה בדרכה שלה". ואני אומרת: " כל השמנים דומים אלו לאלו"....
    לא נעים להודות ...זו האמת ופסיכולוג יוכל לעזור לנו להבין את התהליכים שעברנו ושאנו עוברים.מה דעתכם?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רותי היקרה

רוזי
    25/03/2011

חשוב שיהיה פיסכולוג אם קיצור קיבה מאמי אנחנו הפסיכולגים הרופאים של עצמנו אני מבינה את ההתרגשות שלך לחץ פחד לכן אנחנו פה אנחנו כןןןן רק יכולים להבין לשמוע ולדמוע כול אחד מאיתנו בא מהמקום שלך וממשיך אלאה כול יום כול דקה יום שבוע חודשים וגם הגענו ל15 חודש אז אנחנו הכי חשובים מהמקום שלנו כמובן מספרים שבת שלום אישה יפההה חשיבה חיובית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלואי ונהפוך למרפאה רב תחומית

שולה זק
    25/03/2011

מרפאה ורטואלית - זה יכול לעזור המון....מי יודע אולי נגשים חלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו