מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מהי הרגשת שובע או מלאות?שלמה מסאסא26/03/2011
בוקר טוב לכלם,
היום התחלתי לשתות שתי כוסות חלב 1% ואחרי חצי כוס היו כאבים בצד שמאל של הבטן התחתונה הרגשתי אתעצמי מלא והפסקתי לשתות. האם זה איתות שאני מלא?אני מחפש את ההרגשה שאתם כותבים עליה.בטן שלי מחולקת כרגע לשתיים,החלק התהתון של הכרס ירדוחלק עליון עדיין נשאר.איפה הוא האיתות של מלאות?
תודה על ההכוונה שלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהי הרגשת שובע או מלאות? - תגובה
שולה זק26/03/2011שלום שלומי
2 כוסות חלב? תסביר בבקשה? ניסית לשתות בבת אחת 2 כוסות? חלב זה שתיה ואוכל יחד (בגלל מרכיביו). אמנם חלב 1% זה יותר מים.
אם לגמת חצי כוס ושתית מהר מידי חשת אי נוחות.
הרגשת שובע? שאתה לא יכול לאכול יותר מרגיש מלא. אני ממש לא יצירתית בהעברת תחושות. מקווה שמקס יעשה זאת טוב יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך לחוש כאב.להלן הצעתנו
מקס ברנר26/03/2011אתה בתהליך של לימוד מחדש של הגוף שלך.חלב מתעתע כי הוא נוזלי, אבל מכיל רכיבי מזון גדולים:שומן,חלבון וסוכר.
בוא נעשה את השיעור עם משהו מוצק שמותר לך לאכול-נניח קרקרים קטנים עם גבינה או טחינה.אכול לאט ובריכוז ולעס כל נגיסה 20 פעם לפחות.די מהר תחוש שקרקורי הרעב או עוויתות הרעב חלפו,והקיבה (או מה שנשאר ממנה )הולכת ומתמלאת ואתה חש תחושת שובע נעים אך ללא גודש.כשתמשיך בעוד קרקר אתה עשוי להרגיש שהוא כבר "תקוע מלמעלה" ולא יורד.אם תתעקש ותמשיך "לדחוף"-בייחוד אם תאכל מהר-ייגדל הסיכוי שתרגיש צורך להקיא,או שאפילו תקיא ממש.
את התהליך הזה צריך לעשות תוך מודעות-לא תוך כדי צפיה בטלוויזיה,דפדוף בעיתון או שיחה עם חברים.נסה לכמה ימים להרגיש כמו נזיר בודהיסטי שעושה מדיטציה על קערית האורז שלו...אתה רק צריך ללמוד לזהות את התחושות ואח"כ זה כבר שלך להמשך הדרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)