מהי הרגשת שובע או מלאות?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מהי הרגשת שובע או מלאות?
    שלמה מסאסא
    26/03/2011

בוקר טוב לכלם,
    היום התחלתי לשתות שתי כוסות חלב 1% ואחרי חצי כוס היו כאבים בצד שמאל של הבטן התחתונה הרגשתי אתעצמי מלא והפסקתי לשתות. האם זה איתות שאני מלא?אני מחפש את ההרגשה שאתם כותבים עליה.בטן שלי מחולקת כרגע לשתיים,החלק התהתון של הכרס ירדוחלק עליון עדיין נשאר.איפה הוא האיתות של מלאות?
    תודה על ההכוונה שלמה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מהי הרגשת שובע או מלאות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מהי הרגשת שובע או מלאות? - תגובה

שולה זק
    26/03/2011

שלום שלומי
    2 כוסות חלב? תסביר בבקשה? ניסית לשתות בבת אחת 2 כוסות? חלב זה שתיה ואוכל יחד (בגלל מרכיביו). אמנם חלב 1% זה יותר מים.
    אם לגמת חצי כוס ושתית מהר מידי חשת אי נוחות.
    הרגשת שובע? שאתה לא יכול לאכול יותר מרגיש מלא. אני ממש לא יצירתית בהעברת תחושות. מקווה שמקס יעשה זאת טוב יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין צורך לחוש כאב.להלן הצעתנו

מקס ברנר
    26/03/2011

אתה בתהליך של לימוד מחדש של הגוף שלך.חלב מתעתע כי הוא נוזלי, אבל מכיל רכיבי מזון גדולים:שומן,חלבון וסוכר.
    בוא נעשה את השיעור עם משהו מוצק שמותר לך לאכול-נניח קרקרים קטנים עם גבינה או טחינה.אכול לאט ובריכוז ולעס כל נגיסה 20 פעם לפחות.די מהר תחוש שקרקורי הרעב או עוויתות הרעב חלפו,והקיבה (או מה שנשאר ממנה )הולכת ומתמלאת ואתה חש תחושת שובע נעים אך ללא גודש.כשתמשיך בעוד קרקר אתה עשוי להרגיש שהוא כבר "תקוע מלמעלה" ולא יורד.אם תתעקש ותמשיך "לדחוף"-בייחוד אם תאכל מהר-ייגדל הסיכוי שתרגיש צורך להקיא,או שאפילו תקיא ממש.
    את התהליך הזה צריך לעשות תוך מודעות-לא תוך כדי צפיה בטלוויזיה,דפדוף בעיתון או שיחה עם חברים.נסה לכמה ימים להרגיש כמו נזיר בודהיסטי שעושה מדיטציה על קערית האורז שלו...אתה רק צריך ללמוד לזהות את התחושות ואח"כ זה כבר שלך להמשך הדרך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו