שולינקה-מי בעצם אוכל כאן לחם טרי או

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שולינקה-מי בעצם אוכל כאן לחם טרי או
    מקס ברנר
    28/03/2011

פיתה?!
    אפילו גברים חסונים בשנות ה-20 שלהם ויתרו במידה רבה על המזון הבסיסי הזה-שלא לדבר על קיבות "בוגרות" יותר ולמודות סבל.גם אצלי זה לא היה סיפור הצלחה -הכריכים או הפיצה העבה-תחושת "יציקה" שחולפת כעבור די הרבה זמן.
    רבע הפיתה של גל-שעוטפת קציצה ונושקת לסלט ירקות-לא היתה נחשבת להישג כביר אפילו במעון יום של "נעמת".נדמה לי שילדים בני שנתיים אוכלים חצי פיתה עם נוטלה,ולא מדווחים עליהם ב"יומן השבוע".
    אז זהו-הלך עלינו בקטע הזה?! ואת שולה (9 שנים אחרי )אוכלת פיתה?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחם ומיני מאפה - תגובה

שולה זק
    28/03/2011

שלום מקסי,
    אכן לחם חם טרי ומיני מאפים לא מומלצים, כי זה מכביד בקיבה. רק להזכירך גם לאדם לא מנותח לא הכי בריא ומומלץ לאכול את ה"רך" החם של הלחם.
    מאחר וניתן לאכול לחם טוסט, פיתה טוסט ולא להימנע לגמרי. אני חושבת שהמחיר שאנחנו משלמים ממש שווה.
    רצוי לאכול את תוכן הפיתה ולא הפיתה עצמה חחחח. חוץ מזה הבה נתמקד בכל המזונות שאפשר לאכול ובכייף ואף לרזות...למה רק להעלות מזונות שקצת קשה להתמודד איתם בשנתיים הרשונים לאחר הניתוח.
    אני חושבת שאנחנו צריכים לארגן סדנת אוכל עם מתכונים ובהדרכתה הפעילה של הילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבה נכונה

שלמה מסאסא
    28/03/2011

שולה ומקסי בוקר טוב,
    מחשבה וראיון מעולה.בקשה לרשום אותי כאחד שעדיין לא יודע מה ואיך להכין ארוחות בריאות.אני אוהב לבשל ולא יודע מה ומתי,בשבת הכנתי לארוחת ערב שקשוקה לרינה ודרור ותאמינו לו גם ריחות הטעם לא משכו אותי אני עדיין בכלכלה נוזלית לפי הוראות
    ד"ר פייגין אניה שהיא המנתחת שלי.מבטיח להגיע לכל מקום בארץ.
    היום הולך להישקל שבועיים אחרי הניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצלי אפילו פיתהטוסט שווה ליציקה חהח

ליאתול
    28/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו