מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שולינקה-מי בעצם אוכל כאן לחם טרי אומקס ברנר28/03/2011
פיתה?!
אפילו גברים חסונים בשנות ה-20 שלהם ויתרו במידה רבה על המזון הבסיסי הזה-שלא לדבר על קיבות "בוגרות" יותר ולמודות סבל.גם אצלי זה לא היה סיפור הצלחה -הכריכים או הפיצה העבה-תחושת "יציקה" שחולפת כעבור די הרבה זמן.
רבע הפיתה של גל-שעוטפת קציצה ונושקת לסלט ירקות-לא היתה נחשבת להישג כביר אפילו במעון יום של "נעמת".נדמה לי שילדים בני שנתיים אוכלים חצי פיתה עם נוטלה,ולא מדווחים עליהם ב"יומן השבוע".
אז זהו-הלך עלינו בקטע הזה?! ואת שולה (9 שנים אחרי )אוכלת פיתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחם ומיני מאפה - תגובה
שולה זק28/03/2011שלום מקסי,
אכן לחם חם טרי ומיני מאפים לא מומלצים, כי זה מכביד בקיבה. רק להזכירך גם לאדם לא מנותח לא הכי בריא ומומלץ לאכול את ה"רך" החם של הלחם.
מאחר וניתן לאכול לחם טוסט, פיתה טוסט ולא להימנע לגמרי. אני חושבת שהמחיר שאנחנו משלמים ממש שווה.
רצוי לאכול את תוכן הפיתה ולא הפיתה עצמה חחחח. חוץ מזה הבה נתמקד בכל המזונות שאפשר לאכול ובכייף ואף לרזות...למה רק להעלות מזונות שקצת קשה להתמודד איתם בשנתיים הרשונים לאחר הניתוח.
אני חושבת שאנחנו צריכים לארגן סדנת אוכל עם מתכונים ובהדרכתה הפעילה של הילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשבה נכונה
שלמה מסאסא28/03/2011שולה ומקסי בוקר טוב,
מחשבה וראיון מעולה.בקשה לרשום אותי כאחד שעדיין לא יודע מה ואיך להכין ארוחות בריאות.אני אוהב לבשל ולא יודע מה ומתי,בשבת הכנתי לארוחת ערב שקשוקה לרינה ודרור ותאמינו לו גם ריחות הטעם לא משכו אותי אני עדיין בכלכלה נוזלית לפי הוראות
ד"ר פייגין אניה שהיא המנתחת שלי.מבטיח להגיע לכל מקום בארץ.
היום הולך להישקל שבועיים אחרי הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי אפילו פיתהטוסט שווה ליציקה חהח
ליאתול28/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)