עכשיו תורי לעדכן

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עכשיו תורי לעדכן
    ציפיטפוט
    28/03/2011

היום הייתי בפגישת ייעוץ ראשונית עם פרופ' רובין, נוכחתי לגלות כמה הוא חסר סבלנות כמו שכבר הזהירו אותי ממנו, לא דיבר איתי הרבה רק ראה את ה-BMI שהוא 46.87 שלי ואמר שאני בקרטיריונים... אז מחכה לתאריך.... שזה יקח איזה חודשיים או שלוש

השאלה שלי - האם זה הגיוני שכבר מעכשיו אני צריכה להפסיק עם כל סוגי הפחמימות והסוכרים? - זה מה שהוא ביקש ממני לשמור ולא לאכול פחמימות או סוכרים
    מעכשיו??? במשך חודשיים??? שאני אפילו לא יודעת עדיין את תאריך הניתוח??
    זה אפשרי לחיות חודשיים בלי פחמימות?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עכשיו תורי לעדכן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את לא אמורה לחיות חודשים בלי פחמימו

מקס ברנר
    29/03/2011

ת !
    זה לא בריא ולא נחוץ ."דיאטת אטקינס" היא אחת ההמצאות האיומות של עולם התזונה אם מנסים להתמיד בה יותר משבועיים-שלושה.יש תזונאים מכובדים שגורסים בדיוק ההפך-שפחמימות מלאות (פירות,ירקות,דגנים מלאים,קטניות,לחם מלא ודומיהם )הם הבסיס לתזונה בריאה.
    ייתכן שהמנתח התכוון לצמצום סוכרים פשוטים !זה בטח לא יזיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפי היקרה

רוזי
    29/03/2011

כמה אתת שוקלת לפעמים במישקל גבוה דורשים ירידה בכדי לאיכנס לניתוח זו המטרה שלך קחי את עצמך בידדים כמו גדולה ותתחילי בתהליך לאט ובטוח לא רע לרדת לחשוב חיובי גם אם לא נירא לנו דבר שהרופא זה המטרה שלך בלבד בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז למה אני צריכה ניתוח??

ציפיטפוט
    30/03/2011

אבל כל העניין הוא שאם הייתי מסוגלת בכוחות עצמי לסגור את הפה ולאכול פחמימות וסוכרים בכלל - אז למה אני צריכה את הניתוח??
    בכל מקרה עברו רק יומיים... וזה לא ממש קל, קצת מרשה לעצמי כי מרגישה שהניתוח עוד רחוק, אבל נכנסת לזה !

ולשאלתך: משקל 120 , גובה 160.....
    הוא הסביר וגם הבנתי מהאנשים שהיו שם שהוא מבקש את זה כי הכבד הוא שומני, וכמה שכביכול "ננקה" את הכבד אז הניתוח יהיה קל יותר וימנע סיבוכים למינהם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז למה אני צריכה ניתוח?? - תגובה

שולה זק
    30/03/2011

אמת ציפי.....הדיאטה של החלבונים באה להקטין את הכבד השומני ולהקל על המנתח בעת הניתוח. כמו כן, היא גם מכניסה קצת ל"תלם" למשמעת.
    למה את צריכה ניתוח??? כי את בקבוצת סיכון ולא מצליחה לבד לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים. הניתוח הוא כלי עזר הבא לתת לך את הדחיפה לשנות הרגלים ולהגיע להשגים נאותים ולשמרם לטווח ארוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה היקרה

ציפיטפוט
    30/03/2011

אני יודעת את זה - הבנתי.
    השאלה שלי הייתה - אם הייתה לי המשמעת לעשות את דיאטת הפחימות הזאת במשך חודשיים - אז אני אצליח להרזות לבד ולא צריכה ניתוח, הרי אני מכירה את עצמי - אם שבוע אני לא אוכלת פחמימות אני מרזה לפחוווווות 3 קילו. אז מה בחודשיים????

אבל הבנתי את כוונת המשורר - ובנתיים אני עומדת ברף! כל היום מנשנשת ירקות ומים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו