מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עכשיו תורי לעדכןציפיטפוט28/03/2011
היום הייתי בפגישת ייעוץ ראשונית עם פרופ' רובין, נוכחתי לגלות כמה הוא חסר סבלנות כמו שכבר הזהירו אותי ממנו, לא דיבר איתי הרבה רק ראה את ה-BMI שהוא 46.87 שלי ואמר שאני בקרטיריונים... אז מחכה לתאריך.... שזה יקח איזה חודשיים או שלוש
השאלה שלי - האם זה הגיוני שכבר מעכשיו אני צריכה להפסיק עם כל סוגי הפחמימות והסוכרים? - זה מה שהוא ביקש ממני לשמור ולא לאכול פחמימות או סוכרים
מעכשיו??? במשך חודשיים??? שאני אפילו לא יודעת עדיין את תאריך הניתוח??
זה אפשרי לחיות חודשיים בלי פחמימות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא אמורה לחיות חודשים בלי פחמימו
מקס ברנר29/03/2011ת !
זה לא בריא ולא נחוץ ."דיאטת אטקינס" היא אחת ההמצאות האיומות של עולם התזונה אם מנסים להתמיד בה יותר משבועיים-שלושה.יש תזונאים מכובדים שגורסים בדיוק ההפך-שפחמימות מלאות (פירות,ירקות,דגנים מלאים,קטניות,לחם מלא ודומיהם )הם הבסיס לתזונה בריאה.
ייתכן שהמנתח התכוון לצמצום סוכרים פשוטים !זה בטח לא יזיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפי היקרה
רוזי29/03/2011כמה אתת שוקלת לפעמים במישקל גבוה דורשים ירידה בכדי לאיכנס לניתוח זו המטרה שלך קחי את עצמך בידדים כמו גדולה ותתחילי בתהליך לאט ובטוח לא רע לרדת לחשוב חיובי גם אם לא נירא לנו דבר שהרופא זה המטרה שלך בלבד בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה אני צריכה ניתוח??
ציפיטפוט30/03/2011אבל כל העניין הוא שאם הייתי מסוגלת בכוחות עצמי לסגור את הפה ולאכול פחמימות וסוכרים בכלל - אז למה אני צריכה את הניתוח??
בכל מקרה עברו רק יומיים... וזה לא ממש קל, קצת מרשה לעצמי כי מרגישה שהניתוח עוד רחוק, אבל נכנסת לזה !
ולשאלתך: משקל 120 , גובה 160.....
הוא הסביר וגם הבנתי מהאנשים שהיו שם שהוא מבקש את זה כי הכבד הוא שומני, וכמה שכביכול "ננקה" את הכבד אז הניתוח יהיה קל יותר וימנע סיבוכים למינהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה אני צריכה ניתוח?? - תגובה
שולה זק30/03/2011אמת ציפי.....הדיאטה של החלבונים באה להקטין את הכבד השומני ולהקל על המנתח בעת הניתוח. כמו כן, היא גם מכניסה קצת ל"תלם" למשמעת.
למה את צריכה ניתוח??? כי את בקבוצת סיכון ולא מצליחה לבד לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים. הניתוח הוא כלי עזר הבא לתת לך את הדחיפה לשנות הרגלים ולהגיע להשגים נאותים ולשמרם לטווח ארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה היקרה
ציפיטפוט30/03/2011אני יודעת את זה - הבנתי.
השאלה שלי הייתה - אם הייתה לי המשמעת לעשות את דיאטת הפחימות הזאת במשך חודשיים - אז אני אצליח להרזות לבד ולא צריכה ניתוח, הרי אני מכירה את עצמי - אם שבוע אני לא אוכלת פחמימות אני מרזה לפחוווווות 3 קילו. אז מה בחודשיים????
אבל הבנתי את כוונת המשורר - ובנתיים אני עומדת ברף! כל היום מנשנשת ירקות ומים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)