המוח הורג אותי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• המוח הורג אותי
    מור
    28/03/2011

לצערי לא עברתי גם ניתוח שרוול במוח והוא כל היום חושב על אוכל הבטן מלאה הראש רעב זה מתסכל אוותי !!!!!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המוח הורג אותי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המוח הורג אותי - תגובה

שולה זק
    28/03/2011

מור יקירתי, עלמת חן כמוך....מה בעיה למצוא תחומי עניין אחרים.....בחורים נחמדים, בגדים, נעליים ועוד ועוד
    למה לחשוב רק על אוכל?????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא אשמה

מור
    28/03/2011

חח זה המוח שלא עוזב את נושא האוכל אני מוצאת תחומי עניין אבל ברגע של פנאי אחד ישר עולה למוח המאכלים האהובים עלי הורג אותי !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחח- תגובה

שולה זק
    29/03/2011

תחשבי לשם שינוי שלילי - על אוכל שאת לא אוהבת.חוץ מזה - מי אמר שאסור לחשוב על אוכל?
    יום נפלא שיהיה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רומא לא נבנתה ביום אחד

מקס ברנר
    29/03/2011

וכולנו ממשיכים לחשוב על אוכל !לצערנו לא כולנו צעירים ויפים כמוך !יש המון ייתרונות לגיל 18-גם אם סבלנות ואורך רוח הם לא מהמאפיינים הבולטים של הגיל.תמשיכי לכתוב לנו וחפשי גם קבוצת תמיכה באיזור מגורייך-קשר סדיר עם צוות מקצועי יכול לסייע,כדי שהתהליך יהיה יותר יציב ואיכותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מור היקרה

רוזי
    29/03/2011

נותחנו בקיבה לא בראש ולא בעיניים בא לך לאכול יותר 2 ביסים זה לא יעבור את לא בעונש את יכולה לנסות מה מתאים לך זה יסתדר אם הזמן המטרה שלך לרדת את בהתחלה תהני לך לאט בטוח ותשתי תעסיקי את עצמך בהצלחה יום טוב ילדה יפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו