מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בקרוב מתחילה קבוצת תמיכהמקס ברנר29/03/2011
במרכז הרפואי שנותחתי בו,ואני מוזמן כחלק מתוכנית הליווי.לפני חודש בערך מישהי ניסתה "להשחיל" כאן פרסומת במסווה של דיווח אישי,ובצדק רב נמחקה הודעתה.אני לא באתי לפרסם-אולי יהיה לא מוצלח ?!-במיוחד שהפורום הזה הוא קבוצת תמיכה משובחת ללא עלות.יחד עם זאת-אם אלמד שם דברים שיש בהם עניין לכלל-מבטיח לדווח,תוך שמירת האנונימיות וצנעת הפרט של החברים בסדנה.
מישהו אחר היה כאן בקבוצת תמיכה שקיבל בה כלים או חיזוקים משמעותיים בתהליך.אנא שתפו בחוויות,אבל אל תקדמו מכירות של אף אחד !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה לא תסולא בפז - תגובה
שולה זק30/03/2011מקסי היקר ולכל חברי הפורום - אין על תמיכה של קבוצה. אין על "מחוייבות" שבועית להגיע לפגישה לשתף, לחלוק ולעדכן חברים באותה "קלחת". ראו ערך "פורום קיצור קיבה" הנכבד הזה שאנחנו כאן סביב השעון.
יש לי בקשה אחת גדולה - לצערי לא יכולה להדגיש אותיות ולהגדילן:
חשוב לבדוק מי המארגנים, מי המנחים, האם יש להם את התעודות וההכשרות המתאימות??
לצערי צצו המון "מנחים שרלטנים"....שפותחים קבוצות, גובים ממיטב כספנו ומתיימרים לתת לנו כלים להתמודדויות - בזמן שלהם עצמם אין את הכלים הדרושים. ניסיון אישי - לא מהווה בסיס מספיק להנחיית קבוצה!!!!.
אז כמו שתמיד אני אומרת וחוזרת על דברי : "שילוש קטלני להצלחה": דיאטנית, קבוצת תמיכה, פעילות גופנית.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)