מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לציפיטפוטלילך.פ30/03/2011
קראתי את התכתובת שלך על הפרופסור המהולל חסר הסבלנות שבהנף יד אומר לך להוריד סוכרים ופחמימות כאילו שאמר להפסיק לאכול שוקולד...
וזה מכעיייייייייייייייייייס אותי !!!!
מי הוא חושב לעצמו שהוא... עלק פרופסור קודם כל שילמד דרך ארץ ויהיה נחמד לאנשים שמגיעים עליו ולא יהיה אנטיפט ודבר שני שלא יזרוק ,טיפים לחלל האויר...
גם אני בכיתי מד"ר אניה פייגן שירדה עליי ונתנה לי להרגיש כאילו אני אדם שמן חסר תקנה ויצאתי מהפגישה איתה בוכה בכי מר.... נמאס לי מכל הרופאים האלה הלא אנושיים שמרשים לעצמם להרגיש שהם האלוהים שלנו !
אנחנו לא צריכים לפחד מהם ולקחת מה שיש יש מספיק רופאים מדהימים שמגיע להם שנתנתח אצלם , רופאים שעושים כבוד למנותח, שמסבירים, שמבהירים, שמרגיעים, שיודעים מה שהם עושים. וכמו שכתבו כאן על הרופאים של הפורום שלנו שהם מדהימים ואנושיים ועל ד"ר רזיאל המלאכית ועוד כהנה וכהנה אז אל תתפשרי!!!!
אי אפשר לבקש ממך לעשות דיאטה של הניתוח מבלי לקבוע תאריך אפילו!!!
אל תתפשרי תבדקי עוד אופציות ....
נשיקות של הצלחה לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך המדהימה
ציפיטפוט30/03/2011אז דבר ראשון תודה על כל הדברים - ממש מחזקים אותי, אני יודעת שהגישה שלו על הפנים ואני כבר באתי מוכנה שלא להיפגע ממנו, ואני מחוזקת כי אני שומעת על כמה הוא מקצועי ומדהים,
אוף אצלי זה ממש מסובך, הרי הסיבה העיקרית שבגללה הוחלט כן לעשות ניתוח- בוא נקרא לזה הסיבה ששברה את גב הגמל - זה שאני נשואה שנתיים, שנתיים מנסים להביא חיים לעולם ולא מצליחים,( ואני לא צריכה להסביר לך למה לא נכנסים להריון)
כרגע אני בטיפולים (והיום עוד טיפול נכשל :( ) אז בגלל זה גם איכשהו הסכמתי לדיאטת הפחמימות הזאת - הרבה אמרו לי שדווקא כשהם התחילו להרזות הם הצליחו להיכנס להריון (התקווה שלי להיכנס להריון לפני הניתוח) לא רוצה להיות אמא בת 30 או יותר
שוב תודה על כל החיזוקים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תצליחי להרות במהלך דיאטת חלבונים
מקס ברנר30/03/2011אמן כן יהי רצון-למרות שללא פחמימות הדבר האחרון שחושבים עליו זה רומנטיקה ואהבים ..אגרוף יותר מתאים כעיסוק ספורטיבי בזמן הזה...
צריך לבטל את הניתוח.ממש לא מתאים להעביר את הגוף כזו טראומה כשנמצאים בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יודעת
לילך.פ31/03/2011שאחרי הניתוח את צריכה להמתין שנה וחצי עד הכניסה להריון ?!
אני יכולה להגיד לך מניסיון שההיתי אמא בת 22 וההיתי אמא בת 34 וזה הרבה הרבה יותר כיף להיות אמא בת 34.... הרבה יותר סבלנות, הבנה, פחות פחד ותסכול.
יש לי חברה ש 5 שנים לא הצליחה להכנס להריון ואחרי טיפולים הביאה בת מקסימה שהיום בת שנתיים והיום היא בסוף חודש 8 עם תאומים....
כך שלהיות אמא את בטוח תהיא ... רק להוריד לחץ ולהשאר בשמחה... ואם אפשר לעשות דיאטה ולהוריד 15 קילו לטובת העניין ולדחות את הניתוח בשנתיים שלוש לדעתי עדיף....
בכל אופן מה שלא יהיה שיהיה בהצלחה.... נשיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסושששש
ציפיטפוט31/03/2011לא חשבתי לרגע לבצע ניתוח בזמן הריון - ברור שאם אקלט אדחה את הניתוח...
פשוט מרגישה שהזמן מתפספס לי......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלציפיטפוט הריון....
אפרת עוזיאל31/03/2011היי קראתי את מה שכתבת והחלטתי שאני חייבת לספר לך את הסיפור של :
לפני שמונה שנים התחתנתי במשקל גוף דיי מכובד לאחר החתונה ניסינו להביא חיים לעולם אך ללא הצלחה עברנו את כל הבדיקות הרפואיות והכל היה תקין פשוט לא היה ניתן להסביר למה אני לא נקלטת עברתי את כל הטיפולים שרק אפשר לחשוב עליהם אך ללא הצלחה מרוב יאוש אחרי שלוש וחצי שנים עזבתי את כל הטיפולים והתחלתי דיאטה לבד ירדתי כ30 קג וניקלטתי להריון בדרך הכי טבעית .
ילדתי בת מדהימה כשהיא היתה בת שישה חודשיים גיליתי שאני בהריון נוסף , זה היה ממש לא מתוכנן ואפילו עם אמצעי מניעה זה היה אושר ענק .
כשאלוהים רוצה הכל קורה היום יש לי בת בת שלוש וחצי ובן בן שנתיים וחודשיים .
אחרי הלידות שמנתי נורא לפני חמישה חודשים עברתי ניתוח שרוול וירדתי 36 קג
קיבלתי חיים במתנה הניתוח הזה ברכה .
תאמיני ותראי שהכל יגיע אני כותבת לך את זה וניזכרת בימים ההם והדמעות לא מפסיקות לנזול אני יודעת שזאת תקופה קשה מאוד אבל את תיראי שגם לך יהייה ללא שום ספק רק אמונה .
וככה על מנת להראות לך את נפלאות הניתוח הינה תמונה של לפני ואחרי
שיהייה המון המון בהצלחה מקווה שהצלחתי להכניס בך תקווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלציפיטפוט
אפרת עוזיאל31/03/2011תמונה של לפני הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלציפיטפוט
אפרת עוזיאל31/03/2011אחרי הניתוח 36 קג פחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת
ציפיטפוט31/03/2011קודם כל את ניראת מדהים - כל הכבוד,
אני קוראת את מה שכתבת לי והדמעות יורדות, זה מחזק כל מה שכולכם רשמתם לי
את מקס ולילך....
לצערי דיאטת הפחמימות לא ממש הצליחה, - הצלחתי להחזיק יום וחצי בלי פחמימות (ואכן ירדתי קילו ביום זה) אבל בערב תקעתי צלחת פסטה - לא הצלחתי להחזיק את עצמי, ואני חוששת שלא אצליח לשמור עד הניתוח :(
יש למישהו טיפים? איך מחזיקים מעמד? אוכל מסוים? שתיה? משהוווו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלציפיטפוט
אפרת עוזיאל31/03/2011קודם כל תירגעי ואל תיהיי בפאניקה לי הרופא המנתח פרופ רובין אפילו לא אמר לי לעשות דיאטת פחממות הוא אמר שאין צורך אם את יכולה תשתדלי להפחית ושיהייה בהצלחה יש תאריך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעשה לך את זה פשוט
מקס ברנר31/03/2011למרות שאנחנו מסוגלים גם לכתיבה הרבה יותר פורמאלית...
בשלב זה תאכלי פחות סוכרים פשוטים:שוקולד,עוגות,עוגיות,קרואסונים,פירות טרופיים,סוכר לבן,קמח לבן ושאר ה-"זבל הנפלא הזה"
כשיהיה לך מועד לניתוח-שבועיים או מכסימום שלושה קודם תתחילי" נווה תרצה כהלכתה".אין טעם להשתגע לפני הזמן-לא כ"כ משונה אם צורת השגעון שלך תהיה שתיכנסי לדכאון,תריבי עם השכנים או תרביצי לבעלך.כולם מיותרים בשלב זה .תשמרי קצת כוחות לחג הבא עלינו לטובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרתושששששששש את מהממתתתתת
ריקי01/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריקוששששש
אפרת עוזיאל02/04/2011תודה נשמה שלי גם את מדהימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)