מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היי לכולם!!נעמי01/04/2011
זהו, עברתי לשתי ספרות אחרי 7 חודשים ושבוע, משקלי 99.4 ,(מ-150.קג) איזה נס קרה לי, ואני מאושרת, מרגישה נהדר ומודה לכולכם ולשולינקה שלנו שעומדת בראשינו ותומכת בנו. כזה כייף לא תיארתי לעצמי שעוד יקרה לי בחיי, אבל תודה לכולם זה קרה. אין עוד תמונות אבל המהפך נפלא.
שבת שלום לכולם. נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יופי
רותי01/04/2011המשך נעים!
שבת שלום
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותי'לה - תגובה
שולה זק01/04/2011רותי'לה את בידי אותו מנתח של נעמי. מחכה לך "גורל" דומה ומקווה שתתמידי כמוה
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אורחת נכבדת - תגובה
שולה זק01/04/2011החיוך מגיע עד הרי נצרת. איזה יופי איזה כייף. אני מקווה שגם כל העניינים המשפחתיים קצת נרגעו ויהיה לך יותר זמן בשבילנו. אנחנו מרגישים בחסרונך.
שבת שלום וסופ"ש נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת ממש מעודדת אותי כי בשיאי
ליאתול01/04/2011הגעתי ל - 160-165 ואת הנתוח שרוול עשיתי ב - 140 ואני ממש ממתינה ל - 2 ספרות !!!!!
יש אני שמחה שאת שם ומקווה שאני מייד אחריך.
באהבה ממני ליאת
נ.ב. שמעתי עליך רבות מהחברה פה והבנתי שיש לך מקום של כבוד כי את ממש אמיצה ומיוחדת!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי היא דמות מופת כאן !
מקס ברנר01/04/2011בגיל 60 ומשהו,עם BMI שישים ומשהו,מחלות מכאן ועד צומת רעננה ואיכות חיים "בקרשים",נעמי הצליחה לגייס כוחות- על ולהוציא את עצמה מהבוץ רגע לפני נקודת ה"אל חזור".היא ההוכחה שכוחות נפש יכולים לשכון גם בגוף רצוץ.
ומכיוון ששולה היא שקישרה אותי עם נעמי,ונעמי טוענת שהיא חייבת כמעט הכל לשולה...נראה לי שגם איזה "כיפאק לשולה" יהיה במקום !!
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסילה היקר שלי!!
נעמי01/04/2011באמת תודה על המילים היפות, אני כל כך גאה בעצמי שהיקשבתי לאנשים טובים שהבינו שאני צריכה כוון ועזרה, ולא אשכח זאת לעולם. כי הבית והסביבה היתה עויינת. מקסילה שמעתי ממקורות טובים שאתה ב"ה מצליח ומרגיש טוב, אני מקוה שנפגש בחג. איזה יופי שאנחנו בחיים חדשים. שבת שלום נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאטול היקרה!
נעמי01/04/2011אם אני עשיתי את הדבר המדהים במצב מאד קשה, אז כל אחד יכול, ואני מבטיחה לך שזה יורד ולא עוצר, וזה כזה כייף (ואני תמיד מזכירה שאני כבר בת 64.5) אבל אם קיבלתי כזה צ'אנס אז אני מוכנה לעשות הכל. כל טוב לך, נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה3 פעמים כיפאק היי...
דניאל01/04/2011נעמי,
מגיע לך!!!!
כל המוסיף - גורע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנילה ואלונה תודה, !!!
נעמי01/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)