עצירות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עצירות
    שלמה מסאסא
    04/04/2011

לפני שבוע עברתי לכלכללה רכה(נס קפה על בסיס 1/2 כוס חלב,2 גביעי גיל,100 ג"ר גבינה לבנה או קוטג,3 כפות פירה וקציצת עוף ברוטב,ביצה מקושקשת ועעגבניה מגורדת),כבר שבוע שאין יציאות רק אויר.לאן זה הולך,האם זנ לא מצטבר איפה שהוא בבטן ויגרום עוד פעם להשמנה?אני שותה 2 ליטר מים ביום ואני מפחד, האם הכל תקין?
    בוקר טוב שלמה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול העצירות - תגובה

שולה זק
    04/04/2011

שלום שלמה
    הכל תקין אין לך מה לדאוג.
    רצוי מאוד לאכול גם כף שמן במהלך היום בפירה או עם העגבניה. תכין מרק ירקות ותרסק אותם.
    תתיעץ עם הרופא האם לקחת משהו טבעי לזרוז פעולת מעיים. כמה ירדת כבר?
    בהצלחה.
    בערב מומלץ לאכול יוגורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול לעצירות

יעל
    04/04/2011

גם אני סבלתי מעצירות קשה אחרי הניתוח. אחרי שניסיתי מספר תכשירים שלא עבדו, ורק גרמו לכאבי בטן, לקחתי כדור טבעי בשם אורטילס. בתחילה ריסקתי אותו, ועכשיו אני שעברתי לתזונה יותר מוצקה אני לוקחת אותו באופן רגיל כל יומיים. ניתן לרוכשו בבית מרקחת או בסופרפארם או בבתי טבע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיידקים טובים עושים את

לילך.פ
    06/04/2011

הפעולה מדהים.... קונים אותם בכל בית מרקחת....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו