מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עצירותשלמה מסאסא04/04/2011
לפני שבוע עברתי לכלכללה רכה(נס קפה על בסיס 1/2 כוס חלב,2 גביעי גיל,100 ג"ר גבינה לבנה או קוטג,3 כפות פירה וקציצת עוף ברוטב,ביצה מקושקשת ועעגבניה מגורדת),כבר שבוע שאין יציאות רק אויר.לאן זה הולך,האם זנ לא מצטבר איפה שהוא בבטן ויגרום עוד פעם להשמנה?אני שותה 2 ליטר מים ביום ואני מפחד, האם הכל תקין?
בוקר טוב שלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול העצירות - תגובה
שולה זק04/04/2011שלום שלמה
הכל תקין אין לך מה לדאוג.
רצוי מאוד לאכול גם כף שמן במהלך היום בפירה או עם העגבניה. תכין מרק ירקות ותרסק אותם.
תתיעץ עם הרופא האם לקחת משהו טבעי לזרוז פעולת מעיים. כמה ירדת כבר?
בהצלחה.
בערב מומלץ לאכול יוגורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול לעצירות
יעל04/04/2011גם אני סבלתי מעצירות קשה אחרי הניתוח. אחרי שניסיתי מספר תכשירים שלא עבדו, ורק גרמו לכאבי בטן, לקחתי כדור טבעי בשם אורטילס. בתחילה ריסקתי אותו, ועכשיו אני שעברתי לתזונה יותר מוצקה אני לוקחת אותו באופן רגיל כל יומיים. ניתן לרוכשו בבית מרקחת או בסופרפארם או בבתי טבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיידקים טובים עושים את
לילך.פ06/04/2011הפעולה מדהים.... קונים אותם בכל בית מרקחת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)