לוותיקים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לוותיקים
    רוזי
    08/04/2011

כמו שמכירים אני שנה וקצת אני מרגישה שניפתח לי התיאבון והצרך למתוקים גדל אומנם לא בכמית גדולת אבל עדין יש לי את הפחד לחזור אחורה לא מצליחה לעצורררר ואחרי הביס כמו כולם מצטערת אשמח לעצה ידודיתית שבת שלום

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לוותיקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוזי היקרה - תגובה

שולה זק
    08/04/2011

את העצות את מכירה רק את צריכה ליישם.
    1. לזכור איך היית חולה ועכשיו בזכות המאמצים של שנה וחצי את אדם חדש בריא וגם חתיכה.
    2. אל תמנעי ואל תפתחי רגשי אשם. עזבי את משחקי המצפון!!! את רוצה/חייבת מתוק ביום - קחי שקית קטנה הכיני לך מנה יומית שפויה ושימי בתיק. עם זה תסתדרי לכל היום. "אם תחסכי" מהמנה היומית ישאר לך יותר למחר חחחחחח.

תקראי בשאלות הנפוצות על תופעת הריבאונד - אני משוכנעת שאת תדעי לשלוט בדחפים ולהתנהל נכון, כמו אדם רזה ובריא לכל דבר - כולל באוכל.
    שבת שלום
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה היקרה שלי

רוזי
    08/04/2011

לפעמים אני מצטערת שלא עשיתי מעקף כיבה ולא עצרתי קצת לכול הקוראים לא עליתי במישקל אבל החשש תמיד נימצא אצלנו להשמין שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוזי חמודה - תגובה

שולה זק
    08/04/2011

מצפוני נקי חחחחח זוכרת ששלחתי אותך חזרה לחוליו וינשטיין להתיעצות נוספת.
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה היקרה

רוזי
    08/04/2011

חוכמה באה אחר כךךך מהחשש לא לדחות מהרתי לעשותת ללא מחשבה ואם ניסתכל שנינו על פורןם הוא גדול היום אנחנו שואלים פתוחים ממש בכנות אמיתות מעבריםם מה אנו מרגישים לפני הניתוח וכמובן את השלב של אחרי אני מקווה בשביל עצמי שאשתדל אם פלסטר לסגור את הפהההה ולהכניס לראש ולכיבה היפה שלי משהו יותר בריא ומזין תודה לך אישה יקרה שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומנם לא ותיקה אבל ...

עפרה
    09/04/2011

רוזי,
    אחרי כל הדרך הזו תרצי לחזור אחורה...
    לא נראה לי שתרצי לעזוב את שנות ה- 20 לחייך ולחזור אחורה לשנות ה- 80 ...
    i don't think so... תצבעי את הרצון שלך בכחול ותזרקי לים... תסתכלי במראה... זה הדבר הכי מתוק שיכלת לראות או לאכול.... :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עופררההה

רוזי
    09/04/2011

ממש לא בא לי לחזור אחורה כל שלב שאחרי הניתוח הוא הזמן ואז לומדת להכיר בחיים חדשים שזה אומר אם לא הצלחת לאכול פורסת לחם ואת כרגע אוכלת אז מפחיד אותי או קצת יותר מי מה שאכלת זה נותן מנורה אדומה לא אומרים להיות בשביתת רעב פשוט חייבים לחשוב טוב מה אנו מכניסים והבעיה שלי בעקר הוא המתוק הים אתם ניכנסתם לפורום שהוא גדל בשנה אחורנה יותר עונים שואלים מבינים וגם הזמן עשה את שלו לגבי כול 1 ואחד מאיתנו אנחנו גם חדשים וגם ותיקים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו