מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חבל"ז ב"האור10/04/2011
היי
אני 4 וחצי חודשים אחרי שרוול מרגיש מצויין התחלתי לפני 8 חודשים דיאטה עד הניתוח הורדתי 30 ארי הניתוח עוד 32 התחיל להתקע לי קצת מה אני יכול לשנות באוכל ככה לשבוע שבועיים כדי שתחזור הירידה מכיוון שיש לאחותי עוד מעט חתונה ? מבחינת הכושר אני עושה !
משקל התחלתי 160 כרגע 98 גובה 176
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורצ'וק כל הכבוד - תגובה
שולה זק10/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנענה לך בשתי רמות
מקס ברנר10/04/2011ואשתדל גם לעזור למרות מנהגי לעצבן (:
ברמה הראשונה:משקלך התקין בBMI 25 הוא 78 קילו בערך.בנקודת השיא של משקלך היה לך עודף משקל של 82 קילו מתוכו הורדת כבר כמעט 80 אחוז !אתה כבר מעל הממוצע למשרוולים!!
או קיי-אתה צעיר מאד ועושה ספורט.ייתכן שתוריד עוד,אבל בכלל לא בטוח שתגיע ל "משקל האידיאלי".גם אם "תיתקע" ב-90 קילו זה בכלל לא בר השוואה למקום שהיית בו.
ומכיוון שזה לא יספק אותך (מכיר את הראש של בני 19...דופקים את הראש בקיר)תעשה שבועיים של דיאטת אטקינס-לא יותר מזה !:בשר,דגים,גבינות,ירקות-לא כולל ירקות שורש ופקעת ואפונה.אל תאכל בצקים בכלל,ומכסימום פרי אחד ביום.שתה הרבה מים,ויעזור לך אלוהים שלא תקבל עצירות.זה בד"כ יעיל לצאת מתקיעות בירידה במשקל.
רק אל תלשין עלי לקולגות שלי שחושבים -כמוני-שליותר משבועיים אטקינס זו דיאטה מחורבנת ולא בריאה.לטווחים קצרים זה אפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהודה רבה לשולה ומקס
אור11/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור היקר
רוזי11/04/2011כול הכבוד גהה בך תשלב ספורט זה הכי מועיל לנווו חג שמחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אור11/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)