חבל"ז ב"ה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חבל"ז ב"ה
    אור
    10/04/2011

היי
    אני 4 וחצי חודשים אחרי שרוול מרגיש מצויין התחלתי לפני 8 חודשים דיאטה עד הניתוח הורדתי 30 ארי הניתוח עוד 32 התחיל להתקע לי קצת מה אני יכול לשנות באוכל ככה לשבוע שבועיים כדי שתחזור הירידה מכיוון שיש לאחותי עוד מעט חתונה ? מבחינת הכושר אני עושה !
    משקל התחלתי 160 כרגע 98 גובה 176

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבל"ז ב"ה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורצ'וק כל הכבוד - תגובה

שולה זק
    10/04/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נענה לך בשתי רמות

מקס ברנר
    10/04/2011

ואשתדל גם לעזור למרות מנהגי לעצבן (:
    ברמה הראשונה:משקלך התקין בBMI 25 הוא 78 קילו בערך.בנקודת השיא של משקלך היה לך עודף משקל של 82 קילו מתוכו הורדת כבר כמעט 80 אחוז !אתה כבר מעל הממוצע למשרוולים!!
    או קיי-אתה צעיר מאד ועושה ספורט.ייתכן שתוריד עוד,אבל בכלל לא בטוח שתגיע ל "משקל האידיאלי".גם אם "תיתקע" ב-90 קילו זה בכלל לא בר השוואה למקום שהיית בו.

ומכיוון שזה לא יספק אותך (מכיר את הראש של בני 19...דופקים את הראש בקיר)תעשה שבועיים של דיאטת אטקינס-לא יותר מזה !:בשר,דגים,גבינות,ירקות-לא כולל ירקות שורש ופקעת ואפונה.אל תאכל בצקים בכלל,ומכסימום פרי אחד ביום.שתה הרבה מים,ויעזור לך אלוהים שלא תקבל עצירות.זה בד"כ יעיל לצאת מתקיעות בירידה במשקל.
    רק אל תלשין עלי לקולגות שלי שחושבים -כמוני-שליותר משבועיים אטקינס זו דיאטה מחורבנת ולא בריאה.לטווחים קצרים זה אפשרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ודה רבה לשולה ומקס

אור
    11/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אור היקר

רוזי
    11/04/2011

כול הכבוד גהה בך תשלב ספורט זה הכי מועיל לנווו חג שמחחחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אור
    11/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו