מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יניב,המולטי ויטמין בריאטריק מגעילרותי22/04/2011
התיעצתי עם ד"ר שוורץ והוא המליץ על הערכה אך מה לעשות שכבר יומיים אני ממש נגעלת מהמולטי ויטמין גם בצבעו -חום כהה ובעיקר בשל טעמו.קשה לי להאמין שמחר אנסה שוב. יש בערכה רכיבים אחרים בהם אשתמש ואוסיף את המולטי ויטמין, נוזלי וטעים , בו השתמשתי קודם.
אני בשבוע השני לניתוח ...
יניב,לך אין בעיות של טעם כמוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המולטי ויטמין של בריאטריק
יעל22/04/2011רכשתי את הערכה לשלב השני. ניסיתי כמה ימים, ובקביעות, אחרי שלקחתי את המולטי ויטמין חשתי בחילה עזה וחולשה.
זרקתי את הערכה, וחזרתי לכדורים הרגילים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאר חלקי הערכה טובים ומועילים
רותי22/04/2011נ12 /סידן /
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותי, מי אמר לך לקחת מולטי ויטמין?
רחלי ב22/04/2011כי לי דר שוורץ לא אמר כלום? האם להתחיל לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותי, מי אמר לך לקחת מולטי ויטמין? - תגובה
שולה זק22/04/2011מומלץ שבועיים אחרי הניתוח להתחיל לקחת ויטמינים לתקופה הראשונה אחרי הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחדרו היתה ערכה לדוכמא ושאלתי
רותי22/04/2011אם הוא ננליץ וענה שכן.
בתי קנתה לי עוד לפני הניתוח אבל רק אחרי אישורו של ד"ר שוורץ פתחתי את הערכה.
יש לי ויטמין נוזלי ואמשיך לקחת אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחלי-כדאי לקחת מולטיוויטמין
מקס ברנר22/04/2011במשך 3-6 חודשים לאחר הניתוח.גם כי בתחילה אוכלים מזון מאד מוגבל ומונוטוני (שאינו מספק את כל החומרים החיוניים לגוף )וגם כי הספיגה לא כל כך איכותית בשרוול הבצקתי..בכמה חודשים אפשר לפתח מחסורים תזונתיים, עם סימפטומים לא נעימים,ודי קל להימנע מכך (או לשפר ההסתברות ) ע"י נטילה מסודרת של תוספי מזון.
זה יותר מובהק במעקף אך תקף גם בשרוול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)