מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לקראת ניתוח שרוול - חדשה בפורוםעדי26/04/2011
אני בת 47 עם סוכרת ונלווים אחרים ו BMI 36 התחלתי את הליך הבדיקות לפני ניתוח שרוול. עדיין לא פגשתי את הרופא שינתח אותי (בשבוע הבא) בנתיים משוטטת ברחבי האינטרנט ולמרות שהנו מפיג חלק מהחששות והפחדים עדיין קיים פחד מהלא נודע. אני אם יחידנית לילדה בת 4 וחוששת שלא אוכל לתפקד עם חזרתי מבית החולים ולטפל בה. (משפחתי גרה רחוק ממקום מגורי). למרות שילדתי בקיסרי והתאוששתי די מהר . (מהלילה הראשון לבד עם תינוקת, לא היה לי זמן להתפנק). עד כמה קשה התפקוד לאחר הניתוח ועד כמה מגביל? אשמח לשמוע על דרך ההתאוששות לשכם למרות שזה אינדוידואלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפני לרחלי ב. - חדשה בפורום - תגובה
שולה זק26/04/2011היא מנותחת טריה עם תינוקות בבית ותוכל לעזור לך.
עדי, אל חשש - את תחזרי מהר לתפקוד ותהיי קלילה, בריאה ומאושרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי היקרה,
רחלי ב26/04/2011אני עברתי ניתוח שרוול לפני שבועיים ואני עם ילדה בת שנתיים וחצי ותינוק בן 4 חודשים (תכף 5...)
מצבך שונה משלי אחר ובעלי היה וגם גיסתי הקטנה (בת 20) היו עם הילדים בזמן האישפוז. על כן את ראשית צריכה למצוא סידור לילדה לזמן האישפוז. אני הייתי מאושפזת משלישי עד שישי שחזרתי הביתה. כשחזרתי לא הייתי לגמרי במיטבי אבל מהר מאוד חזרתי לשגרה מאחר והילדים היו זקוקים לי. לא יכולתי להרים את בתי כמובן בגלל התפרים ולא בגלל שאסור להרים דברים כבדים. גם את בני התינוק לא הרמתי מאותה סיבה. אבל- ברגע שהורידו לי את התפרים, שבוע אחרי הניתוח חזרתי לתפקד באופן מלא. היו אני כבר לא זוכרת שנותחתי... (מזל שהצלקות בבטן מזכירות לי. אה, וגם הקיבה הקטנה).
בתך ילדה גדולה ואני בטוחה שהיא תבין אם תסבירי לה שאמא לא יכולה לעשות כך ואחרת והיא תסתדר. אני ממליצה בחום לנסות ולגייס תמיכה לפחות מאדם אחד, אפילו חברה או שכנה לימים הראשונים אחרי החזרה הביתה. אני כבר שטפתי כלים, טאטאתי, עשיתי כביסה (היו ערמות כשחזרתי)
ושוב, עלייך לזכור שזה אינדיבידואלי, גם ההחלמה וגם ימי האשפוז.
שיהיה בהצלחה ואני כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי היקרה
רוזי28/04/2011ברוכה הבאה אלינו ההתאוששת בבית חולים יום א של הניתוח יום ב את על הרגליים יום ג את מטיילתתתתתתתתתתת בחוץץץץץץץץץץ בקטנה מתאוששים מהר יום טוב יותר קל מקיסרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)