אני כבר מיואשת בבקשה תעזרו לי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אני כבר מיואשת בבקשה תעזרו לי
    אפרת
    29/04/2011

שלום שמי אפרת בת 35 ולפני חצי שנה פרסמתי לכם שנתנו לי אישור לעשות את הניתוח כי אני עומדת בקירטויונים. אבל כשהיגעתי לאישור של הפסיכיאטרית שלי היא לא אישרה לי. כי היא אומרת שהניתוח לא יעזור לי ואני עדיין אצרוך את המתוקים אפילו בנוזלי.
    אני לא מסכימה עם ההחלטה שלה ומאוד רוצה וזקוקה נפשית ופיזית לעבור את הניתוח. אני מרגישה שכל יום שעובר אני מתקרבת יותר למוות להתקף לב ולא יכולה לעצור את הרכבת הדוהרת.
    מה אני יכולה לעשות?
    אולי אנסה בפרטי.
    משהו עבר ניתוח פרטי באזור חיפה ויודע כמה יעלה בערך קצור קיבה?
    יש לי ילדה בת 5 שאני כל הזמן רואה איך החיים שלה יהיו בלעדיי. מסכנה.
    במשקל שלי, 150 בגובה 173. אני לא מצליחה לעשות ספורט כי הברכיים שלי לא מחזיקות את העומס ולבריכה אין לי כוח נפשי למבטים שנועצים בי. ובגלל שאני סובלת מPMS אני לא יכולה לעמוד בהרזיה ללא ספורט .
    שמישהו בבקשה יעזור לי.
    אני מפרסמת פה את המאייל שלי גם מי שירצה לכתוב לי בפרטיות:
    [email protected]
    תודה מראש לכולם.
    אפרת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יאוש לא מקדם למטרה- תגובה

שולה זק
    29/04/2011

מה שאני יכולה להמליץ, לנסות ללכת לרופא פסיכיאטר נוסף, לקבל חוות דעת נוספת.
    ללא אישור של רופא פסיכיאטרי אני מניחה שהמנתח לא יקח סיכון. בפרטי מנתחים רק מי שעומד בקריטריונים ובכפוף לכל האישורים.
    אם הרופא המנתח חושב שצריך חוות דעת פסיכיאטרית והפסיכיאטר טוען שהניתוח לא יועיל - אנחנו לא יכולים לעזור.
    רק כמו שאמרתי לך, גשי ליעוץ נוסף
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את צודקת וגם היא צודקת...

מקס ברנר
    29/04/2011

את צודקת שצריך לעשות מעשה לאחר שהנסיונות להאזיה שמרנית כשלו ומשקלך גבוה למדיי.
    וגם הפסיכיאטרית צודקת בטענה שאכילה ושתיה "נחושה" של הרבה מתוקים (בהנחה שאת מכורה )תכשיל טבעת וגם שרוול,כך שחבל על הסיכון שאת נוטלת.
    ייתכן שהפתרון הוא במעקף קיבה שיעיל יחסית בטיפול בהתמכרות למתוק (ראי "תסמונת הצפה" או דאמפינג בשאלות נפוצות.)
    התייעצי עם מנתח שעושה גם מעקף,ואם זו המלצתו-דאגי שידבר עם הפכיאטרית שלך (הנוכחית או זו שתבוא במקומה )ויסביר לה את העניין.את צריכה את שיתוף הפעולה שלה אבל הוא ניתן כנראה להשגה.

ואם את יכולה בינתיים להשיג הישגים קטנים-בתחום הדיאטה או הפעילות הגופנית-זה עשוי לשפר את הרגשתך עד לאישור הניתוח.
    מקווה שעזרתי במשהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כבר מיואשת בבקשה תעזרו לי - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    02/05/2011

שלום אפרת
    לא ברור לי התשובה של הפסיכיאטרית. אני מבין ללבך ומבין את הצורך שלך לשנוי. צריך להדגיש שאנשים "מכורים" למתוק יש להם את הזכות המלאה לניתוח. חשוב מאוד לבחור את הניתוח המתאים. והניתוח המתאים במקרה זה הוא מעקף ולא שרוול.
    תחזרי למנתח שלך והוא ידריך אותך מה לעשות. שיהיה לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו