מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מאיפה מתחילים?מירב29/04/2011
שלום שמי מירב ואני מיואשת . אני בת 36 אמא לשני ילדים וגננת .לפני 20 שנה רזיתי דרך שומרי משקל 28 ק"ג וכל כך נהנתי בשנים ההם הביטחון העצמי של טיפס ועלה .אך אם השנים (והלידות) או יותר נכון המסעדות הנהדרות העלתי בחזרה את המשקל + . ודי נמאס לי כמו שכבר כתבתי אני גננת שזה אומר להיות במחיצתם של ילדים ולרוץ ,ולהשתולל ,לקפץ,לדלג,לרקוד ועוד דברים שילדים נהנים לעשות .המשקל מאד מפריע לי כי בראש אני לגמרי ילדה פעלתנית מאד אך במציאות "לילדה" הזאת קשה לעשות את כל הפעילויות האלו .בשנים האחרונות אני מנסה לעשות דיאטה בעצמי וזה מתחיל טוב אני יורד יפה בצורה בריאה ואז נעצרת (מכירים את זה חחח).אז זהו חיפשתי באינטרנט שיטות חדשות והגעתי לכאן רק שאיני יודעת מאיפה להתחיל ? והאיזה בית חולים כדאי? ומי המנתח המומלץ? והכי חשוב האם זה כואב וכמה? והאם בכלל אני מתאימה? אולי תוכלו לכוון אותי אני מאד אשמח ואודה לכם! הגובה שלי הוא 173 ס"מ המשקל שלי 105 ק"ג
9
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק29/04/2011שלום מירב,
לפי הנתונים שכתבת ה- BMI שלך 35 ואם את בחורה בריאה (כך אני מקווה) ללא מחלת נילוות כמו סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, דום נשימה בשינה - אינך עומדת בקירטיונים לניתוח.
הקריטריונים הם מאוד ברורים ונקבעו על ידי אירגון הבריאות העולמי ואומצו על ידי משרד הבריאת.BMI 35-40 עם מחלות רקע שציינתי.
BMI 40 ומעלה כל אחד גם ללא מחלות נילוות.
ניתוח הוא לא הוקוס פוקוס. על מנת לרדת צריך לעבוד. להיות במעקב דיאטנית, לאכול תפריט דיאטטי, לשלב פעילות גופנית ואף להירשם לקבוצת תמיכה.
כך שתאמצי ניתוח "וירטואלי" ותתחילי לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
מירב30/04/2011לשולה תודה רבה על התגובה .אך בעבר סבלתי מלחץ דם גבוהה ,במיוחד בהריונות אבא שלי נפטר מסוכרת אמא שלי חולת סכרת כך שאני נבדקת בפעם בשנה תודה לאל אני לא סובל ממחלות כל שהן .אך באמת שניסיתי כבר המון דיאטות בעבר וחוץ משומרי משקל כמו שכבר כתבתי כלום לא עוזר מורידה נעצרת ומתייאשת מה בכל זאת אני צריכה לעשות אולי יש איזו דיאטה שאת מכירה ושאני עוד לא שמעתי . תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ברירה קריטריונים- תגובה
שולה זק30/04/2011שלום מירב, מה שסבלת בעבר PASSE. (בהריון הרבה נשים סובלות מלחץ דם).
מחלות משפחתיות לא עוזרות. הקריטריונים לזכאות לניתוח זה מה שכבתי לך. הקופות מאוד מקפידות וכך גם חברות הביטוח.
עליך להתחיל להפסיק להילחם ובדרכים שחסומות עבורך. לכי לדיאטנת ותתחילי לשנות אורח חיים, הרגלי אכיל, חשיבה ותראי שתצליחי ותהיי גאה בעצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוסף לכך מירב...
שרה מ.01/05/2011גם אחרי הניתוח יש עצירות ביניים שלפעמיים "ניתקעים" וגם לפעמים עולים מעט במשקל ואז הירידיה ממשיכה, וגם אחרי ניתוח חשוב מאוד פעילות הגופנית מה שאני רוצה להגיד שהיתרון היחיד בניתוח הוא ששמים לנו "שוטר" בגוף שלא רק מתריע ואומר נונונו אלא לפעמים מחזיר את העודפים, וגם כאן כמו בשומרי משקל את סוג של סופרת נקודות/קלוריות, אז אם הצלחת עם שומרי משקל בעבר וכפי שציינת שתודה לבורא אינך סובלת משום מחלות נילוות וגם ה BMA שלך לא בשמיים אז אני מקווה שתצליחי שוב עם שומרי משקל עם המפגשים שלהם שנותנים המון תמיכה ולא תצטרכי לעבור את הניתוח בכל אופן שיהיה לך המון בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)