תסמונת הצפה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תסמונת הצפה
    אפרת ב
    30/04/2011

שלום לכולם . שמי אפרת וזוהי הפעם הראשונה שאני כותבת לפורום זה . בעוד כחודשיים אני אמורה לעבור ניתוח שרוול ואמנם עד עכשיו לא כתבתי בפורום אך נכנסתי וקראתי בו בקביעות , דבר שמחזק את החלטתי לעבור את הניתוח . אז קודם כל תודה רבה על הפורום הנהדר הזה.
    שנית אשמח אם תוכלו לתת לי מידע נוסף על תיסמונת ההצפה . קראתי בשאלות נפוצות על התסמונת הזו וקצת נבהלתי . האם מדובר בתסמונת שקוראת בניתוח מעקף או גם בשרוול ?
    המטרה שלי בניתוח היא לשפר את איכות חיי ואני חוששת מסימפטומים חדשים בעקבות הניתוח.
    אודה על תשובתכם
    סופ"ש נעים , אפרת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמונת הצפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונת הצפה - תגובה

שולה זק
    30/04/2011

שלום אפרת,
    תסמוננת ההצפה (דאמפינג סינדרום) מופיע כאשר יש הגזמנה באכיפת מתוקים, הנושא אכן הוסבר בשאלות נפוצות. בדרך כלל לאחר ניתוח מעקף קיבה ולעיתים גם לאחר ניתוח שרוול.זו לא תופעה שצריכה להבהיל אותך והיא לא פוגעת באיכות החיים.
    אני חושבת, לא בטוחה ויתכן שטעות בידי, חושבת ש מכיר אותך עוד משחר ילדותך. אני מנצרת עילית.
    בכל מקרה את מוזמנת להתקשר אלי ואשמח לתת לך טלפונים של מנותחים על מנת לשוחח איתם ולקבל את המושג "החיים אחרי" שזה עולם מלא של אושר ואיכו חיים.
    כולל הטלפון של עופר שהוא אמנם מנותח מעקף, אך נחשף לתופעה ויוכל להסביר לך עליה.
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיפה אתם מביאים את כל

לילך.פ
    30/04/2011

התחלואות הללו.... אני סוגרת כבר חודשיים ושבוע אחרי ניתוח ... וטפו טפו אין שום תחלואות,הפרעות, הפסדים.... הכככככככככככככככל דבש........... אין על הניתוח הזה בעולם... היום כשאני רואה אנשים שמנים , אני אומרת בלב שכל כך חבל שהם לא נגשים לעשות את הניתוח הזה... פשוט מתנה ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפה מאוד יקירתי - תגובה

שולה זק
    30/04/2011

נהדר שאת ככה. אבל יש מנותחים שבלשון המעטה "קצת מגזימים" באכילת מתוק למשל וזה קורה. תחושה לא נעימה כמו התקם של ירידת סוכר.
    התופעה מוכרת בניתוח מעקף, כמעט ולא מופיעה לאחר שרוול.
    מקווה שמקסי יכנס בקרוב ויתן הסבר יותר מפורט עד שהילה גם תסביר
    חיבוק וכמה ירדת??
    שולה
    נ.ב...יולי בפתח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך יקירתי-אם הכל היה דבש...

מקס ברנר
    30/04/2011

זאת אומרת,שכל היום היית אוכלת דבש,שותה דבש,מלקקת דבש ומסניפה דבש (ורק אם היה נשאר מקום היית דוחפת חצי קציצה ) הניתוח היה נגמר בכשלון.לפיכך עדיף שלא הכל יהיה דבש !כבר ציין גל בחכמתו שיש לנו קיבה נוספת למתוקים-ומאז אני מפיץ את זה.
    אמש-אצל הורי אשתי-אכלתי מאכלים רגילים במינון נמוך והרגשתי "חצי חנוק",אבל כשהופיעה עוגת שוקולד עשירה על השולחן-תוך שניות "נפתח המכסה התחתון" של השרוול כדי לעשות כבוד למלכה.
    גם בפסח-חג שתמיד קשה לי רגשית-אכלתי יותר מתוקים וכמו גדול הוספתי משקל (אל תשאלו כמה-לא זוכר ! )את מבינה לילך-אני לא יכול לדחוף מצה כי אחנק.לא יכול להרביץ מטוגנים כי אסבול מבחילה,אבל דבש,ריבה,שוקולד,חרוסת ומיץ ענבים-אלה נכנסים חופשי וההרגשה מעולה כשהמוח נהנה מסוכר בשפע.
    למזלך-נדמה לי-את לא מהמכורים לסוכר.עם התחביבים שלך יותר פשוט להתמודד.
    הייתי אומר שזה חיסרון של ניתוח השרוול, אבל אבירי הלשון המכובסת והחשיבה החיובית יצליפו בי,ולכן אני מגדיר את זה כ"אתגר"-מלחמה יומיומית שלפעמים מצליחה יותר ולפעמים פחות.
    לכן גם יעצתי אמש לאפרת ב' לשקול מעקף אם המנתח שלה ימליץ על כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסמונת הצפה

אפרת ב
    30/04/2011

הי שולה , תודה רבה על התשובה . אני דווקא מהרצליה ולא מנצרת עלית , אבל אשמח לקבל את ההזמנה שלך להתקשר ולדבר איתך .
    ביי בנתיים , אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוזמנת בכל עת - תגובה

שולה זק
    30/04/2011

יכולה להתקשר חופשי שישי/שבת/חג לא משנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפרת

עופר
    30/04/2011

אני חי עם תסמונת ההצפה ואין מאושר ממני.

אין להתסכל על התסמונות בצד השלילי. מדובר בכלי נוסף המרחיק אותי מנזקי המתוקים הידועים לשמצה.

אין לך מה לדאוג, אני חי מעולה, אוכל מתוק וכל דבר אחר שאני חפץ בו, אבל הכל במידה.

עופר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו